Thursday, 29 October 2015

ANGKARA BEDAH PLASTIK!!!

Wajah Jelita Bertukar Aneh Lepas Pembedahan Plastik Tamat Tempoh.Mendapat gelaran ‘Beauty of Qingdao’, model terkenal Li Ying Zhi popular di China kerana kecantikannya yang memukau hadirin, terutama ketika dia menjadi model di Beijing Motor Show 2012.
Bukan sekadar model di acara pameran kereta, dia yang berasal dari Qingdao yang terletak di Wilayah Shandong juga merupakan seorang aktres, penari dan peragawati fesyen ‘runway’.
Li-Ying-Zing
Li-Ying-Zhi-Diamond-Studded-Dress-Beijing-Auto-Show-2012
Namun kini selepas 2 tahun, wajahnya berubah menjadi aneh kerana ramai mendakwa, pembedahan kosmetik yang dijalaninya telah tamat tempoh.
Dalam gambar yang tersebar meluas di media internet, wajah Ying Zhi bertukar menjadi bujur dan tirus terutama di bahagian dagu.
Ia sekaligus merubah persepsi kebanyakan orang ramai yang mendakwa, kecantikannya hanya plastik dan prosedur tersebut akhirnya memakan diri Ying Zhi.
Chinese-model-Li-Yingzhi-fashion-show-01


Wajah Jelita Bertukar Aneh Lepas Pembedahan Plastik Tamat Tempoh.
Chinese-model-Li-Yingzhi-fashion-show-04
Oleh : IZZAT MOHD ANUAR
Itulah, obses untuk kelihatan menawan akhirnya memakan diri kerana prosedur tersebut tidak bertahan selamanya.
Mungkin sudah tiba masanya Ying Zhi menjalani proses pembedahan baru untuk kelihatan sempurna untuk 2 tahun akan datang? – MYNEWSHUB

2 comments:

abadi romeo said...

hahaha....nak bedah jugalah..blog walking ke Jerantet ni..minta jasa baik pautkan blog saya yang dah lesu ni..http://zulcomz.blogspot.my/
terima kasih..

Anonymous said...

potong steam btulla gambo yg akhir mulo2 koreh nampok gambo yg akhir trus terkulai layu makan viagra sepeket pon tak naik2. harap admin jgn mempost gambo2 yg mengurangkan keseteaman peminat.