Thursday, 2 July 2015

Tak Mengaku Berak Tengah Jalan !!!


Uuuuiiiiwwwekkk……ni kes tak sempat 
nak ke tandas la ni??Sampai atas jalan 
raya pun ‘melepas’ hajat. Sapa yang 
jalan di belakang Chris Cox, 25 memang 
malang berbau la la. Hahhahha.

Memang ada yang malang pun, seorang 
perempuan dengan anak perempuan dia 
masa tu diorang jalan di belakang Chris 
then terkena la sisa najis Chris tu kat 
dia orang di jalan Glastonbury, London. 

Huhhhhuu..omk..kasut yang terkena 
najis tu confirm tak akan di pakai lagi!

Kalau Miss Hana yang terkena pun 
boleh ‘shock’ gila. Sapa la yang tak 
geli kena najis orang kan. Bukan 
najis budak kecil tapi orang besar!
memang menjijikan..

Disebabkan perempuan tu tak puas 
hati terus laporan polis atas tuduhan 
berkelakuan tak senonoh berak atas 
jalan. Tapi Chris mengaku tak 
bersalah, dia kata dia cirit birit 
time tu.

“Saya tiada pilihan lain ketika itu 
melainkan membuang air besar di 
tengah jalan. Saya tidak berniat 
untuk berkelakuan tidak senonoh 
dan perkara itu terjadi secara 
spontan”.kata Chris  

Kalau korang cirit birit tu baik tak 
payah keluar rumah pun tak apa. 
Kalau jenis pandai menahan tu tak 
apa la, ni kalau macam Chris yang 
terus londeh seluar time tengah 
berjalan tu memang menjijikan . 
buat orang ‘shock and phobia’ aje. 
-MissHana/Utaranews.com

2 comments:

Hamba Allah said...

Macamnilah yg tengah berlaku di 1MDB,Tabung Haji, MARA dan FELDA. Kemudian yang akan berjangkit ..........Siapa yg BERAK TENGAH JALAN NAK MENGAKU. Bodo 18 kali le tu!

Kutukan Dewata said...

hamba Allah memang cerdik!dapat baca maksud tersirat aku ni!syabas bro...