Saturday, 25 July 2015

MENCEGAH SALURAN INJAP JANTUNG DARIPADA TERSUMBAT!!!

Sekadar perkongsian. 

Salam, INI ADALAH SATU IKHTIAR: Anda boleh elakkan dari saluran jantung anda tersumbat dengan ramuan asli yang anda boleh buat sendiri dirumah : 

.........Adakah anda tersiksa dengan Sakit Jantung? Atau anda telah di nasihatkan untuk menjalani pembedahan Angiography atau Bypass?

Tunggu dulu…..Sebelum anda menjalani pembedahan Angiography atau Bypass, anda hendaklah mencuba dengan yakin ramuan ini.

Insya Allah, anda akan sembuh. InshaAllah.

Pada18 April '13, saya d kehendaki untuk pergi ke Sahiwaal(Pakistan) dari UK untuk menghadiri majlis tahunan Khatme-e-Nabuwat (jemaah tabligh). 

Sebelum itu, saya telah mengalami sakit yang amat sangat di dada kiri di bahagian jantung dan kesakitan ini berterusan buat beberapa waktu. Saya kemudiannya bertemu di Pakistan dengan Hazrat Moulana Bashir Ahmed Usmani Sahib dan memaklumkan kepadanya bahawa doktor telah mengesan 3 saluran injap darah tersumbat semasa melakukan Angiography keatas saya, dan memaklumkan tarikh pembedahan Bypass keatas saya yang akan dijalankan dalam masa sebulan. 

Dalam pada itu, seorang sahabat jemaah, Encik Hakim telah menurunkan ramuan saperti dibawah yang saya amalkan selama sebulan.

Sehari sebelum pembedahan Bypass akan dijalankan saya tiba di Cardiology Hospital, Lahore (Pakistan) dan membayar deposit Rs. 225,000.00 bagi menjalani pembedahan ini nanti. 

Selepas memeriksa keputusan x-ray sebelum ini dan x-ray yang baru dibuat untuk melihat keadaan semasa saluran injap jantung saya, Doktor-doktor yang memeriksa saya bertanya samada saya ada mengambil apa apa perubatan selepas kali terakhir ujian saluran yang telah saya jalani. 

Saya katakan kepadanya bahawa En. Hakim Sahebs telah memberi ramuan ini. Doktor-doktor merasa terkejut dengen keputusan semasa saluran injap saya dan memaklumkan bahawa keputusan laporan terkini, kesemua saluran injap telah terbuka dan berfungsi secara normal dan tiada pembedahan perlu d jalankan. Wang deposit saya di kembalikan dan saya disuruh pulang.

En Hakim Hazrat Moulana Bashir Ahmed Usmani Saheb sendiri, telah menyediakan ubatan ini untuk saya dan juga memberitahu saya ramuan-ramuan nya serta cara penyediaannya sapertimana di bawah:

1 cawan jus lemon (1 Cup Fresh Lemon Juice)

1 cawan jus halia (1 Cup Fresh Ginger Juice)
1 cawan jus bawang putih (1 Cup Fresh Garlic Juice)
1 cawan Cuka epal (1 Cup Apple Cider Vinegar)
3 cawan madu (3 Cups Honey)

Bancuh kesemua ramuan tadi -jus lemon +jus halia+jus bawang putih+cuka epal (kecuali madu) dan jerang (panaskan) perlahan-lahan selama setengah jam sehingga kira-kira 1 cawan kandungan campuran tadi telah terwap keluar (evaporate) dan hanya tinggal 3 cawan sahaja. 


Selepas itu, biarkan ianya sejuk dan masukkan 3 cawan madu ke tiga-tiga cawan tadi. Isikan ke dalam balang bersih dan minumlah sebanyak 3 sudu teh ketika perut kosong setiap pagi. InshaAllah, dengan izin Allah anda akan sembuh.


(Dari Mufti Mohammed Kantharvi. London UK).


Diedarkan oleh AYP (Azaadville) untuk berkhidmat buat semua insan. Semoga khidmat kecil ini diterima Allah.

Mohon dibuat salinan dan di edarkan kepada warga tua dan kepada mereka yang tiada talian perkhidmatan email.

Andai hanya seorang sahaja yang dapat manfaat nya, anda akan di anugerah Allah setinggi-tingginya. Anda tidak akan tahu, berapa ramai yang akan dapat manfaat dan faedah dari ramuan perubatan ini.


Mohon dipanjangkan pesanan ini ke seramai insan yang boleh. Terima kasih.

Diterjemahkan oleh:
ismailchedin, melaka. Oktober 2014.
C&P
MOHON PANJANG KAN WAHAI SAHABAT.....

Fakta sains

No comments: