Monday, 8 September 2014

"BERSIHKAN PUAK PARASIT DALAM PAS ATAU PR"...KATA-KATA DATUK HASAN ALI: "BERSIHKAN KAUM PARASIT DALAM PAS ATAU PR"... HARI INI TELAH TERBUKTI... FIKIR2KANLAH....LUAHAN HATI SEORANG MACAI PR:
***Hari ini kita boleh bergaduh jika itu yang kamu minta... Aku juga tak pernah kutuk sesiapa dalam kepimpinan PR... Tetapi jika kamu mula biadab setakat satu undi kamu itu, kamu mula sombong dan nak cabar kepimpinan ulamak aku nasihatkan elok tarik diri dari berpolitik... Kamu masih tidak kenal siapa musuh kamu yang sebenar.... ***PERINGATAN!!!... BUKAN JAWATAN MB YANG DIPERTARUHKAN ATAU DIPERJUANGKAN UNTUK MEMBUKTIKAN SIAPA YANG HEBAT ATAU BERKUASA!!!...MUSUH kamu ialah umno bn... So apa yang berlaku perselisihanh ini adalah tanda rahmat dari Allah untuk berusaha mencari kaedah terbaik dalam POLITIK ISLAM... Terlebih dahulu aku minta maaf kepada yang terasa kerana bukan tugas aku menghentam sesiapa. Tugas aku adalah menasihat setiap insan supaya niat dan perjuangan hendak ikhlas dan betul landasannya... Maaf Zahir Batin...JAWAPAN AKU KPD SESIAPA YANG MENGUTUK TGHA ATAS SEBAB MEMAKAI SERBAN… SESIAPA YANG KUTUK SUNNAH SAW ADALAH MUSUH AKU + MUSUH RASULULLAH SAW + MUSUH ALLAH???...PANTANG AKU MENGUTUK SUNNAH. KAMU JAHIL AGAMA.DALAM ISLAM MUTAKHIR INI ISLAM DIPIMPIN OLEH EMPAT MAZHAB.JIKA DILIHAT DARI ZAHIRNYA ISLAM BERPECAH TETAPI ITULAH HAKIKAT ISLAM IA TETAP BERSATU DALAM MENEGAKKAN AQIDAH ISLAM + SYARIAT ISLAM + AKHLAK ISLAM + POLITIK ISLAM (JIHAD ISLAM).SESIAPA BENCI KEPADA SUNNAH LEBIH BAIK TUBUH PARTI SENDIRI KATA DATUK PRESIDEN TGHA. AKU TETAP BERSAMA PAS SELAMA MANA ULAMAK BERADA DI DALAMNYA.AKU TAK BERSETUJU DENGAN UMNO BN BUKAN KERANA TAK CUKUP MAKAN, BUKAN KERANA AES, BUKAN KERANA GST,BUKAN KERANA TAK CUKUP TEMPAT IBADAT, BUKAN KERANA TAK CUKUP PENDIDIKAN , BUKAN KERANA TAK AMAN??? TETAPI KERANA AQIDAH ISLAM, SYARIAT ISLAM , AKHLAK ISLAM DAN POLITIK ISLAM


SOKONG ISLAM ANDA SELAMATPENCERAHAN!!!.

PAS DAN ISTANA BERPISAH TIADA???

PAS HANYA CERDIK BAHASA....

APABILA SULTAN MINTA TIAP-TIAP PARTI BERI LEBIH DARI DUA NAMA, PAS SANGAT FAHAM DAN PATUH KEPADA TITAH PERINTAH SULTAN ,

MAKA PAS MENGHANTAR TIGA NAMA DARI PARTINYA YANG BERHAK UNTUK TATAPAN SULTAN.

ERA PKR JADI MB TELAH TAMAT AKIBAT PEBUATAN PIMPINANNYA SENDIRI YANG RAKUS SEHINGGA SANGGUP MEMBELAKANGKAN TITAH SULTAN.

PAS MEMILIH JALAN YANG MEMURNIKAN HUBUNGAN PAS DENGAN ISTANA.PERJUANGAN PAS UNTUK JANGKA PANJANG….

7 comments:

Anonymous said...

Kutukan Dewata awak tak perlu menyibuk dgn pas yang penting UMNO dijerantut bersatu.Sekarang ni aku tengok UMNO dijerantut dah huru hara.

usin melaun said...

awak ketinggalan keretapi! KB dan TKB umno jerantut dah bersatu!

KD tu tegur sbb kesian dengan pas yang terima akibat angkara tahaluf siyasinya!

kan betul alqur'an dah ingatkan kita supaya berlembut sesama islam dan keras serta tegas dengan kafir harbi!!!

Anonymous said...

Penganut PAS yg masih berilusi, dlm dunia fantasinya.

Anonymous said...

sudah la usin melaun awak yg masih naik keretapi tp org dah naik monorel. Bersatu apa kebendanya TKB dan kuncu2nya masih tidak boleh menerima kepimpinan hj lan.Depan kata lain belakang mcm2 dia org kata HJ Lan.Blog WZWH pun masih posting mungucar-kacir UMNO jerantut.

Anonymous said...

Betul Anom 16:39 sepatutnya kita yg kena betulkan saf kita dahulu sebelum mengata org lain.

usin melaun said...

KD hanya beri info kepada orang pas supaya dia orang tahu apa yang berlaku!tidaklah asyik baca harakah yang banyak juga buat pedooh!

lagi satu kaji apa yang di kata,bukan tengok orang yang berkata!

pelacur kalau dia nasihat kan kau orang jangan lah melanggan pelacur nanti dapat dosa yang besar,salah ke? tak boleh ikut ke nasihat dia tu? bengonglah kalau itu menjadi kesalahan!!!

Kutukan Dewata said...

maaf sedara ku sekalian! aku bukan menyibuk hal orang!aku serupa aje dengan media lain menyampai maklumat kepada pembaca agar mereka boleh menilai sendiri!

soal umno nak bercelaru ke, itu bukan masalah aku! aku siapa?bukan ada pengaruh pun dalam umno! kadang2 aku bantai pemimpin umno jerantut.tapi mereka bukanlah orang boleh ditegur!lantak ke dia orang lh,tak kiralah pas ke umno ke!!! peduli apa aku! kehkehkehkeh!!!!