Wednesday, 2 April 2014

BAHAYANYA BERASMARA TANPA HEMAH!!! BOLEH HILANG NYAWA WOIII !!!


  KES SEMPOI KETIKA BERASMARA  KES BERCIUMAda kes pelik di  China di mana seorang wanita muda dilaporkan menjadi pekak dantuli setelah bercium dengan kekasihnya. Ciuman dari lelaki itu yang sangat ganas dan 'menyedut' dengan kuat menyebabkan gegendang telinga wanita muda itu pecah dan kehilangan indera pendengarannya. KES LOVEBITEKes ini terjadi di New Zealand. Seorang perempuan dihantar ke hospital selepas mengalami kelumpuhan pada bahagian kiri badannya secara tiba-tiba. 


Doktor yang memeriksa pada mulanya tidak mengetahui penyebab kelumpuhan tersebut sehinggalah doktor itu menemui bekas lovebite di bahagian leher perempuan itu. 

Lovebite itu dilakukan di leher dekat bahagian arteri (saluran darah) utama. Ini menghalang peredaran darah dan mengganggu proses saraf menyebabkan perempuan itu mengalami kelumpuhan ringan.

KES KONDOM


Hal ini berlaku terhadap seorang perempuan di India, setelah penyakit batuknya tidak sembuh selama setengah tahun, akhirnya dia berjumpa doktor untuk pemeriksaan. 

Hasil pemeriksaan telah mengejutkan doktor yang memeriksanya kerana terdapat satu kondom di dalam paru-paru perempuan itu. 

Doktor itu yakin bahawa kondom itu yang menyebabkan batuk dalam tempoh yang lama. Tapi macam mana kondom boleh ada dalam paru-paru?

No comments: