Monday, 14 April 2014

PENTING KAH UNDI POPULAR? MANA PENTING UNDI POPULAR ATAU BILANGAN KERUSI!!!


Foto Noor Rozaiman.

  • HANYA ORANG  MACAM PENCACAI PR  AJE YANG TAK TAHU NAK MEMBEZAKAN!!!


KALAU NAK KIRA UNDI POPULAR DAP LAGI TERUK DARI PKR!

OLEH KERANA PKR RAMAI YANG UNDI,PATUTLAH DIA BERKUASA DALAM PAKATAN PEMBANGKANG!!! 

PATUTLAH DIA ORANG AKUR DENGAN ANWAR!


UMNO TAK DAPAT UNDI POPULAR TAPI KERUSI BAPAKLAH BANYAK!!!

DAP TAK PERLULAH CAKAP BANYAK,TOHMAH UMNO TAK POPULAR DALAM KALANGAN RAKYAT MALAYSIA SEDANGKAN DIA PUN SIKIT UNDI DALAM PAKATAN PEMBANGKANG TAPI KERUSINYA MELEBIHI PARTI HAMBA-HAMBA ABDINYA!

LUCU SUNGGUH,UNDI PAS CAMPUR PKR HAMPIR 4 JUTA TAPI KERUSI DIA ORANG LEBIH SIKIT AJE DARIPADA DAP YANG HANYA DAPAT TAK SAMPAI PUN 2 JUTA!!!

DAP 38 KERUSI (1.7 JUTA UNDI) 

PAS + PKR 51 KERUSI (3.9 JUTA UNDI)

MP KAFIR  DAP + PKR= 51 ORANG.

MP ISLAM PAS + PKR + DAP = 38 ORANG.

NAMPAKNYA KAFIR DOMINAN DALAM PAKATAN PEMBANGKANG!

DAP ABANG BESAR!!!!

 TIGA ABDUL ISKETAMBOLA!!!

4 comments:

Anonymous said...

Dua2 penting. Sebab tulah pemimpin barisan muka monyok walaupun menang bilangan kerusi.

Tuan lupa kerusi DAP yang banyak tupun sebenarnya disebabkan pengundi cina cerdik dan tak mahu lagi ditipu. Mereka juga memberi petunjuk kepada orang Melayu agar sedai diri.DAP juga diundi oleh orang Islam yang sokong wadah Pakatan.

Pas dan PKR kurang kerusi kerana kalah di kawasan kampung yg tak cukup maklumat. Dah tau kan!?

Bandingkanlah segala data apa yang ada pun. Tetapi jangan lupa teras perjuangan bersama ialah untuk menjatuhkan barisan yang menipu untuk kekal berkuasa.

Kutukan Dewata said...

cina memang cerdik.mereka sebulat hati undi dap tolak mca kerana mahu bn lemah dan umno jatuh.agenda mereka ialah jatuhkan melayu kena hancurkan umno!

melayu bodoh terlampau dan mudah menolong cina untuk jatuhkan kuasa politik melayu!

tapi alhamdulillah!walaupun ramai melayu bodoh piang jadi anjing dap untuk jatuhkan bangsa sendiri,namun Allah masih sayangkan melayu islam!

biar pun melayu murtad bersekongkol dengan kafir harbi menjatuhkan kan kerajaan melayu islam dengan pelbagai cara,UMNO MASIH ADA ALLAH YANG MAHA ESA BERBANDING MELAYU PR YANG ADA TIGA ALLAH!

ALLAH BERKUASA MENAIKKAN KERAJAAN YANG DIA SUKA DAN MENJATUHKAN KERAJAAN YANG DIA TAK SUKA!

Anonymous said...

Tuan. Jadi marilah kita bersama dengan manusia cerdik. Pada masa sama kita jadikan kita lebih cerdik dari mereka supaya tidak dijatuhkan.

Jangan jadi bertambah bodoh.

Bangsa cina hebat bukan di Malaysia saja. Malah di seluruh dunia. Kalau betul cina2 semua jahat. Dorang buat sikit hal je dengan ekonomi dunia. Satu dunia kelam kabut.

DAP pun nak keamanan supaya mereka boleh hidup aman bersama keluarga. Kalau Melayu semua mengamok mereka pun susah. FIKIR.

Baguslah tuan menyebut nama ALLAH. Tapi belajar lanjutlah tentang apa yang ALLAH perintahkan dan larang.

Kerana takut2 anda terikut dengan ALLAH yang disebut oleh orang2 Islam nasionalis, Kristian dan lain-lain fahaman di Tanah Arab.

Kutukan Dewata said...

awak melayu ke cina.kalau cina tak perlu aku cakap lagi.tai kalau kau melayu aku nak tanya kau.bila betina dap teresa kok selalu menyentuh hati melayu islam dengan pelbagai cara adkah kau gembira atau sedih dan marah?