Tuesday, 15 April 2014

INILAH MELAYU ISLAM HAPRAK!!!


MUKA MELAYU YANG BUAT REPOT POLIS PASAL AZAN DAN BACAAN TAHRIM!!!


Hmmmm...
Mamat ni kalau tak mental, mungkin dah kena gila isim pasal banyak sangat belajar agama dengan penceramah politik dan TIN-TIN MILO.


4 comments:

Anonymous said...

ini olang kaa babey??
wa manyak kpmpius laa

Anonymous said...

Salah berguru, salah ajaran, mmg gila isim la jadiknya.

Anonymous said...

aku tak berapa clear cerita yg detail ttg pakcik nih...
sekali dengar aku comferm maki hamun punyer..
tapi bila dua kali dengar ..aku cam serba salah pula..
minta bro admin dapatkan kisah yg paling sohih ttg pokcik nih..
aku tak nak jadik orang yang banyak buruk sangka.trimas.

Kutukan Dewata said...

aku pun post cerita orang!tapi aku rasalah mungkin dia ada masalah!mungkin speaker tu betul-betul kuat atau pun dia ni ada masalah susah nak tidur,sedang molek nak dapat tidur laungan azan yang kuat tu tiba2 berkumandang! tu yang dia bengang tu.ini cuma andaian aje.tapi repot tu memang dia buat!