Wednesday, 23 April 2014

KETUA MENTERI KELAS PENCACAI PR! KAKI FITNAH!!!

GUAN ENG FITNAH POLIS!!! GOBIND SINGH DEO BERTERIMA KASIH KEPADA PDRM!!!Sekali lagi aku agak marah dan kecewa dengan keyataan bengong si cina Dap Ketua Menteri Pulau Pinang ni. 

Kenyataan FITNAH lagi kurang ajar sudah sejati dalam hidup beliau dan geng-geng biaDAP !!! 

Kali ini dia FITNAH pihak POLIS Pulau Pinang yang dikatakan tidak menempatkan anggota ketika perarakan mendiang Karpal Singh !! Ini sangat biaDAP !!!! 


Belumpun sempat nak cakap apa-apa , Anak mendiang Karpal Singh, Gobind Singh Deo telah memalukan Guan Eng sendiri !!! 


Menerusi TWITTER rasmi beliau telah berterima kasih kepada pihak PDRM kerana membantu keluarga mereka dalam masa yang sedih ini. 


Ini satu kenyataan yang baik dan harus diberi pujian , bukan seperti Guan Eng yang sangat BODOH dan biaDAP !! Ketua Menterikah ini !!!!! 


Aku nak tunjukkan gambar di bawah buat tatapan Guan Eng yang berlidah seperti BIAWAK ini !!!! Dalam bulatan itu POLIS DAP KAH ??? Atau ' Anjing UMNO ' yang ditempatkan di sana semasa perarakan mendiang Karpal ??? Butakah si MALAUN ini ?? atau tak habis-habis menyalahkan pihak POLIS !!! 


Sekurangnya mereka siang malam berjaga untuk keselamatan dan keselesaan rakyat !!! bukan macam kau orang 24 berpolitik untuk menanamkan kebencian sesama rakyat !!!