Saturday, 26 April 2014

GADIS BERTUDUNG BOGEL!!!

Wooow....!!! Asal cakap bogel je mesti 
bulat je mata kau orang.Tapi kalau 
tengok buku Zahiriel Adzim yang bertajuk 
bogel menuju tuhan macam mana pulak?
Bulat tak mata kau orang?


Sekarang ni ada kes,yang amek 
gambar gadis bertudung secara 
random dan edit kepada gambar 
bogel.


Gambar asal gadis yang dipilih 
bertudung litup dan sempurna 
tapi diubah kepada gambar yang 
betul-betul menghairahkan.


Apa motif mereka?


Aku rasa dia orang ni sakit mental 
atau baru keluar dari hospital gila.
Tapi takkanlah orang gila boleh guna 
Adobe Photoshop dengan jayanya?


Maknanya dia bukan gila tapi dia psycho.


Aku rasa dia buat macam ni sebab dia 
nak test skill dia.Atau dia ni gersang 
tak tentu pasal.


Kenapa?


sebab sesetengah orang menganggap 
perempuan pakai tudung ni mahal 
sebab tu dia nak buat macam tu.


Kenapa lagi sekali?


Sebab dia nak jatuhkan maruah gadis 
islam.

Adakah orang yang edit ni islam?


Aku harap tak,kalau ya,orang yang 
rajin sangat simbah asid,boleh 
simbah asid tu dekat dia sebanyak 
lapan puluh lima point enam belas.


Sebab tu aku cakap private wall,
private gambar.Private!dan jangan 
posing overdose sangat sebab dari 
situ,dia orang boleh bayangkan tubuh 
badan kau orang dan boleh skecth dari 
situ dan tak  jadilah macam ni.


Korang nak ke?




Perempuan yang bertudung penuh 
pun boleh kena jugak.

Ni la masalahnya bila teknologi 
disalahguna.

Apa kejadahnya semua ini!



Mana pihak berkuasa???









Tapi kau orang janganlah pulak 
berperangai macam dua perempuan 
di bawah ni,kalau macam nilah gayanya 
aku setuju kalau orang tu buat gambar 
bogel dekat dia orang.


Mana tak nya islam dipandang 
enteng.


*Ceh ayat perbahasan aku dulu.Kalau 
islam sendiri memalukan diri sendiri.
Dimana letaknya maruah dia orang ni?

Ke dieorang memang tak tau perkataan 
maruah tu wujud?






P/S:Nasihat bersama Jaga budi,
Jaga pekerti,

Jaga body jangan menggedik 
dalam facebook,Kalau nak jugak,
buat social network sendiri.
-Dya Mohamad.

4 comments:

ALEXIA EDOTZ said...

[-+] DOWNLOAD FILM BARAT SEMI DURASI 5 JAM
[-+] DOWNLOAD BOKEP DURASI 2 JAM FREE
[-+] DOWNLOAD FILM DEWASA FULL INDONESIA TRANSLATE

[-+] Video Mesum di Toilet Masjid
[-+] Mesum di Kantin Kampus
[-+] Bispak Murah Meriah

[-+] DOWNLOAD Bokep 24 Jam FULL
[-+] DOWNLOAD Bokep AYam Kampus Kepergok Ngentot
[-+] DOWNLOAD Toket Tante Girang Gede

[-+] FREE HD ADULT MOVIES
[-+] FREE MOVIES 18+
[-+] Japanese Porn Star

[-+] DOWNLOAD Memek Basah Cewek Perawan
[-+] DOWNLOAD ABG Kimcil Ngentot
[-+] DOWNLOAD Cabe-cabean Hot Ngentot

[-+] FOTO BUGIL Artis Porno
[-+] Ngentot di Kolong Jembatan
[-+] Lucunya Kepergok Mesum di Masjid

[-+] DOWNLOAD Memek Perawan
[-+] DOWNLOAD Toket Gede Ibu Guru
[-+] DOWNLOAD Bokep Kepala Sekolah vs Anak SMP

[-+] Toket Mulus Cewek China
[-+] Syahrini Bugil di Internet
[-+] Cara Ngentot Yang Benar

[-+] Memek Merah Merona Perawan
[-+] Toket Kecil Tante Girang Ngentot
[-+] Foto Bugil Anak Kost Mesum

[-+] Cara Mesum Yang Baik
[-+] Cara Nonton Bokep Yang Baik dan Benar
[-+] Cara Ngentot Yang Benar

[-+] Bokep HD Anak SMA vs SMK
[-+] Bokep Ngentot di WC POM Bensin
[-+] Bokep Ngentot di Semak-semak

[-+] Bokep SMU Ngentot
[-+] Bokep SMA Mesum
[-+] Bokep SMK Ngentot di Kelas

[-+] Toket Ayam Kampus Solo














































































































































































Najihah jannah said...

{Live} Colection Abg Jepang Yang Imut Denga Toket Yang Besar..Mantap

{Live} Sekretaris Pribadi Lagi Pamer Susu & Memek Putih..Sunyumnya Menggoda

{Live} Abg Ngangkang Pamer Memek Lubang Sempit..Menganga Gan.

{Live} Pose-pose Hot Sepasang Lesbian..Mengairahkan.

{Live} Koleksi Photo Hot Maria Ozawa..Pose-pose Menantang

{Live} Adegan Hot Berbagi Koleksi Gaya Ngentot..Mantapp

{Live} Pose - pose / Gaya Hot Abg Jaman Sekarang..Sukanya Pamer Memek.

{Live} Photo Hot Pose-Pose Abg Kimcil Jaman Sekarang..Wuihh edan Tenan.

{Live} Sensasi Ngintip Toket Putih Mulus .Bikin Greng.

{Live} Animation : Kumpulan Photo Naruto Gokil ..Bikin Ngakak.

{Live} Pose-pose Bugil Pelajar Jaman Sekarang..Sungguh mengenaskan.

{Live} Colection Abg Cantik Lagi Berpose Bugil Pamer Susu & Memek.

{Live} Abg Jaman Sekarang lebih berani Tampil Seksi dan Hot.

{Live} Bandingkan Toket Anak smp dengan Toket anak sma..Bingung-bingung.

{Live} Kelakuan Nakal Pelajar Jaman Sekarang..Perlu Dibina.

{Live} Abg Sma Lagi Pamer Memek dan Toket Yang Aduhai.

Japanese Pornoz said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

PORN : MEMEK PERAWAN BASAH
PORN : MEMEK TANTE GIRANG NGENTOT
PORN : MEMEK AYAM KAMPUS MERAH
PORN : MEMEK ABG SMA SEMPIT


PORN MOVIE BOKEP | NGENTOT DOUBEL
PORN MOVIE BOKEP | ML DI WC KAMPUS
PORN MOVIE BOKEP | MUNCRAT DARAH


FREE MOVIES 18+
Japanese Porn Star

DOWNLOAD BOKEP JEPANG - MOMOKA NISHINA
DOWNLOAD BOKEP JEPANG - MARIA OZAWA


BOKEP | BLOWJOB 50 PENIS
BOKEP | NGOCOK KONTOL SAPI
BOKEP | LONTE MURAHAN SEKSI
DOWNLOAD BOKEP JEPANG - SAORI HARA


MEMEK PERAWAN BASAH
TOKET ABG SMA SUPER GEDE
NGENTOT MALAM PERTAMA


TOKET TANTE GIRANG GEDE
NGENTOT DI KOLAN RENANG
MEMEK PERAWAN NGENTOT
FOTO - FOTO ABG JAMAN SEKARANG


BOKEP | BISPAK VS AYAM KAMPUS
BOKEP | NGENTOT ANAK SAPI
BOKEP | PESTA SEKS DI KELAS


DOWNLOAD MOVIES 18+
PORN : DOWNLOAD BOKEP TERBARU
lucah awek bertudung


PORN BOKEP | PNS SEKSI BAHENOL
PORN BOKEP | CEWEK SANGE
PORN MOVIE BOKEP | TOKET TIGA


PORN : NGENTOT DI WC KAMPUS
PORN : NGENTOT DI KANTIN SEKOLAH
PORN : NGENTOT DI KAMAR MANDI


nGENTOT DISAWAH
7 TEMPAT SENSITIF WANITA
NGENTOT DITEMPAT IBADAH
10 ARTIS PALING MESUM





























































































































































































































































PORN : CEWEK SMP BUGIL SAMA OM OM
DOWNLOAD MOVIES 18+
PORN : MEMEK ARTIS PALING SEKSI
ARTIS-ARTIS RATU BUGIL