Monday, 21 September 2015

KURANG AJAR SIKAP KEANGKUHAN MELAYU BN UMNO !!!

.
Pemuda MCA bahagian putus hubungan dengan PM!!!
Lu Wei Hoong

Pemuda MCA Pasir Gudang memutuskan hubbungan dengan Pengerusi BN Datuk Seri Najib Tun Razak susulan sokongan beliau kepada Himpunan Rakyat Bersatu pada 16 September lalu.

Ketua Pemuda MCA bahagian itu Chia Chow Hui berkata himpunan 'Baju Merah' pada tarikh tersebut menghancurkan keharmonian kaum.

"Kami tidak bersetuju dengan himpunan 16 September yang merosakkan hubungan kaum. Tapi Najib memujinya sebagai perhimpunan aman. Jadi kami buat keputusan (untuk memutuskan huungan)," kata Chia ketika dihubungi Malaysiakini.

Hal ini bermaksud semua anggota Pemuda MCA bahagian itu tidak akan menghadiri majlis Najib atau menyokong beliau dalam apa cara sekalipun.

Bahagian itu adalah yang pertama berbuat demikian dalam BN.

NAJIB AKAN TEWAS JIKA SEMUA CINA BERSATU HAPUS KAN UMNO BN..PRU 14 INI..BN BANYAK MENGHARAP SOKONGAN CINA BILA MEREKA LETAK CALON MELAYU DIKAWASAN CINA..CINA SARAWAK SABAH AKAN IKUT CINA JOHOR.

CALON UMNO DIKAWASAN CINA AKAN TEWAS TERUK.
BN AKAN TEWAS,.PRU 14!!!
SIAPA MENGHARAPKAN SIAPA? TIDAKKAH MCA YANG MENGHARAPKAN SOKONGAN UMNO SELAMA INI?


KALAU AHLI UMNO MEMBERI UNDI KEPADA CALON DAP DAN PAS,BOLEH MENANG KE MCA?


DAH NAK MAMPUS PUN MASIH BERLAGAK!


KERUSI PUN DAPAT SEDEKAH DARI UMNO.MASIH TAK TAHU BERTERIMA KASIH.


DAH LAH KERUSI SEDIKIT MINTAK PULAK JAWATAN MENTERI SAMPAI LIMA ORANG.DUA LAGI DAPAT JAWATAN TIMBALAN MENTERI.HABIS SEMUA DAPAT JADI MENTERI!!!


DAPAT KERUSI DI KAWASAN MELAYU BOLEH CAKAP BESAR DENGAN ORANG MELAYU.DUDUK DALAM BN UMPAMA BIAWAK HIDUP.BN PULAK KENA TANGGUNG BIAWAK HIDUP NI.


KALAU PEMIMPIN PAS CERDIK DIA ORANG AKAN BUAT KERJASAMA DENGAN UMNO DALAM PRU 14 NANTI. MCA AKAN KELUAR PARTI BN.KERUSI YANG SELAMA INI DISEDEKAH KAT MCA BAGI KE PAS BERTANDING.GERENTI MENANG PAS SEBAB UNDI ORANG UMNO DN UNDI PAS BERSATU!


AKHIRNYA MCA BERKUBUR DI BUMI MALAYSIA INI SEBAB CINA PUN TAK SUKA KAT MCA!


PEMUDA MCA PASIR GUDANG BOLEH MENDESAK PUCUK PIMPINAN PUSAT MCA SUPAYA KELUAR DARIPADA BN! ITU MEMANG DIALU-ALUKAN!!!

No comments: