Tuesday, 1 September 2015

Cina Bersih 4.0 Kencingkan Gambar Najib !!!NAJIB Tu Melayu Lah, Gampang Cina Woiiii....!!!!CINA DAH TUNJUK BELANG YANG SEBENAR! APA PUN PARTI DIA ORANG BAIK MCA.GERAKAN MAHUPUN DAP,MEREKA TETAP SEHATI SEJIWA MAHU MENJAHANAMKAN MELAYU.

MEREKA SEKARANG DAH RASA BEGITU KUAT DAN BOLEH BUAT APA SAJA DI BUMI MELAYU INI KERANA MEREKA MENDAPAT SOKONGAN SEGELINTIR MELAYU YANG DAH GILA BABI TERMASUKLAH SEORANG NEGARAWAN YANG YANG DIAGUNG-AGUNGKAN OLEH PARA PENYEMBAHNYA.SEORANG NEGARAWAN YANG BERDARAH BUKAN MELAYU TULEN PUN MANA ADA RASA CINTAKAN BANGSA MELAYU KERANA MELAYU BUKANLAH BANGSANYA!!!


ELOKLAH NEGARAWAN TERSEBUT KELUAR DARIPADA UMNO DAN MENYERTAI DAP UNTUK MEMBALUN BANGSA MELAYU!!!BARU GENTLEMAN!

BELUM BERKUASA MEREKA SUDAH BERANI MENGENCINGI PEMIMPIN MELAYU.MELAYU YANG TAK SEDAR DIRI AKAN MEMBANGSAT DI BUMI SENDIRI ANDAINYA KUASA POLITIK TERLUCUT DARI TANGAN ORANG-ORANG MELAYU!!!

LIHAT SAHAJA YANG BERLAKU DI PULAU PINANG!!!

1 comment:

megat panjialam said...

Lapan tahun aku di bawah pentadbiran beliau bersama seorang Menteri di JPM. Aku amat menghormati cara pentadbirannya biarpun ada yang berkata beliau mentadbir secara kuku besi. Jika beliau kata A tidak akan jadi B dan pak pak menteri akan menjadi burung belatuk. Semasa Anwar masuk UMNO tanpa membawa 'grassroot', aku bersama boss aku Ketua Pemuda UMNO WP waktu itu dipanggil beliau untuk membantu kenalkan Anwar kepada semua Ketua2 Pemuda negeri2 seterusnya memenangkan Anwar melawan Dato Hj Suhaimi Kamaruddin. Arahan beliau tegas, Anwar mesti menang. Itu salah satu perintah yang kita akur. Maaf Tun sekarang tidak..... Memalukan