Wednesday, 1 October 2014

PAS BERHENTILAH MENGGUNAKAN HUKUM MUDAH ALIH!!!BERTAKWALAH KEPADA ALLAH!!!


nik aziz sambut hari jadi

Ini bukan fitnah .... kalau kena kat geng sendiri boleh aje tapi kena kat orang bn haram semua kakakakaakakakak bagus jugak ajaran pas yang bru ni ..... so bagi pas tak pakai tudung pun tak pe ..... maklumlah pas dah janji syurga dan ada kunci syurga .... nak buka aurat boleh je yang penting penampilan .... kakakakakakakakaka jangan marah!!! 

ALLAH MAHA BERKUASA!MANUSIA YANG LEMAH
TAKKAN BOLEH BUAT SEPERTI YANG ALLAH BUAT!
ALLAH MENCARUT KE,SOMBONG KE,MEMAKI KE,MENCEMUH KE, ITU MEMANG HAK DIA!!!
LU SAPE??? MANUSIA YANG TERAMAT LEMAH!!!
DAH SAMPAI TAHAP USUNG BEG KENCING DAH.
INSAFLAH WAHAI DATUK KU!!!ISLAM ITU AGAMA! PAS ITU PARTI! SERUPA AJE DENGAN PARTI-PARTI LAIN!NABI MUHAMAD TAK KENAL PAS PUN!!!

SENADA DAN SEIRAMA!!!Bila isu seperti ini berlaku dalam PR, cukup senang tunding jari salahkan UMNO. Tetapi sendiri tak pernah nak siasat samada benar atau tidak, kenapa? Bila isu Soi Lek dulu, dia sendiri mengaku yang dia adalah orang dalam video. 


Tapi bila kena kat muka pemimpin PEROSAK RAKYAT, dah le pemimpin haprak PR tak mahu nak mengaku, siap ajak rakyat turun mempertahankan dia pulak? Yang rakyat bangang ni pulak main I FOLLOW je. 


Tak tahu samada ianya benar atau tidak. Siap berguling-guling kat tengah jalanraya macam lembu. Itupun masih lagi kata UMNO lembu. Sendiri yang buat perangai macam lembu, ada hati pulak nak mengata orang lain. Pegi dah......

SUDAH MENJADI DASAR PAS YANG TEGAR MENGGUNAKAN HUKUM MUDAH ALIH!!!
1 comment:

Anonymous said...

Taksub, sesat, bodoh, takde maruah tp tetap angkuh.
Presently these are the words, best describes these bunch of people.