Monday, 20 October 2014

I WANT TO TOUGH YOUR PUKI ...!!!






Sikit hari lagi akan di anjurkan program I WANT TO TOUGH YOUR PUKI ...nak join tak...
Jom daftar dengan Norol Isap.

''TAHNIAH PIHAK PENGANJUR KERANA 
KEMPEN 'I WANT TO TOUCH A DOG' 
-Nurul Izah

Naib Presiden PKR, Nurul Izzah Anwar 
mengucapkan tahniah kepada penganjur 
dan orang ramai yang hadir pada satu 
acara yang membolehkan pengunjung, 
termasuk umat Islam, menyentuh anjing.
Foto Mohd Shukur.
''I WANT TO TOUCH A DOG'


Memang dalam islam boleh bela anjing sebenarnya.Itu pun ada syaratnya.Antaranya untuk tujuan perburuan,menjaga keselamatan rumah dan pemanduan arah dalam hutan untuk menjejak musuh.
Kalau nak main belai-belai dan peluk-peluk tu tak bolehlah!


Kalau ia kering boleh dipegang tapi dek kerana leceh nak disamak  orang malaslah nak pegang. 


Tapi dia ni dengan bapak dia memang over. Liberal laaaaa sangat kannnnnnnn.Teruk  betuilah dia orang anak beranak ni. Sampai bila-bila PKR dengan DAP dan pas adalah bangsat!!!

3 comments:

Anonymous said...

mungkin bemaksud I want to touch... bukan tough ....

Kutukan Dewata said...

touch tu fizikal,bahaya boleh kena dakwa mencabul! tough tu hanya kat otak orang tak nampak! heheheheehe!

Anonymous said...

bibik ysng kerja dgn agent, taubat tak nak kerja di rumah orang Cina sbb disuruh pegang anjing. Se liberal indonesia pon, rakyat dia yg datang sini pon tak nak disurih pegang anjing. Tapi orang mesia, saje2 nak pegang anjing.
Bibik tu siap minta belikan sabun 'taharah' nak samak bekas anjing tu. Korang rajin ke nak samak badan korang?