Friday, 26 April 2013

PAS KEPUPUSAN ULAMAK...TERPAKSA PANGGIL KELING BERKULUP BERDAKWAH KEPADA UMNO!!!


KALAU ORANG MELAYU PECAHKAN KUIL HINDU APA PERASAAN PENGANUT  HINDU???OLEH ITU JANGANLAH TERLAMPAU GHAIRAH MENGHINA ORANG ISLAM HANYA KERANA MENDAPAT SOKONGAN MELAYU KAFIR PAS.CALON PAS PARLIMEN PUTRAJAYA,HUSAM MUSA MENGIZINKAN KELING BERKULUP MELAUNGKAN KALIMAH SUCI BISMILLAH DAN BERCAKAP MENGENAI HUDUD PAS DALAM SATU CERAMAH DI PUTRAJAYA SEMALAM.

PENCERAMAH TERSEBUT DI IMPORT DARI KELANTAN.NAMANYA RAJA RATNAM TOTOK HINDU.

RAJA RATNAM MENDAKWA LEBIH MEMAHAMI ISLAM BERBANDING  ORANG MELAYU DI DALAM UMNO.JUSTERU DIA TERPANGGIL UNTUK BERCERAMAH KERANA MAHU MEMBETULKAN AKIDAH ORANG UMNO.

"DALAM DAP MEREKA MENERIMA HUDUD,INI ORANG BUKAN ISLAM DAN KAFIR,TETAPI  PARTI UMNO TIDAK TERIMA HUDUD,YANG MELAYU UMNO SEMBAHYANG  LIMA WAKTU APANYA???"

"TERPANGGILLAH SAYA BERCERAMAH HARI INI UNTUK BETULKAN AKIDAH ORANG MELAYU DALAM UMNO,SAYA HENDAK SEBUT KALAU SALAH TOLONG BETULKAN,AUZUBILLAH HIMINAS SYAITAN N DARIPADA MELAYU UMNO,"IRAJIM BISMILLAHIRAHMANIRAHIM APA MAKSUDNYA???FAHAM KE TAK FAHAM???

"SAYA KAFIR TAPI SAYA FAHAM ISLAM LEBIH BAIK DARIPADA MELAYU UMNO,"KATANYA DI HADAPAN HADIRIN TERMASUK HUSAM.

RAJA RATNAM YANG MENERIMA SORAKAN KUAT HADIRIN SEJURUS MENYEBUT KALIMAH ITU TURUT MEMBACA TERJEMAHAN KALIMAH BISMILLAH DENGAN MENYEBUT:"YA ALLAH SEMATKANLAH AKU DARIPADA GODAAN SYAITAN DAN PANDULAN AKU KE  JALAN YANG BENAR,BEGITULAH MAKSUDNYA,"

INILAH KERJA HUSAM JANAPARI MENGUNDANG KELING TAK BERSUNAT BERDAKWAH KEPADA ORANG ISLAM.

PENYIKUTNYA YANG KEBANYAKANNYA JAHIL HANYA TAHU BERSORAK TAKBIR.APA YANG DITAKBIRKAN ENTAH KE APA-APA.

BAGUSLAH KERJA HUSAM NI.BERJAYALAH BAWAK ORANG KAFIR HINA ORANG ISLAM.DAH TAK ADA KE ULAMAK DALAM PAS NI?DAH PUPUS KE SAMPAI AJAK HINDU TOTOK BERKULUP TAK BERSUNAT MENGHINA SEDARA SEAGAMA.

ATAU MUNGKIN HUSAM SENDIRI SUDAH SESAT ATAU  MEMANG TAK ADA LANGSUNG ILMU ISLAM DALAM DIRINYA????

DAN YANG PALING KURANG AJARNYA RAJA RATNAM NI,APABILA DIA BERKATA:"DIA(PERDANA MENTERI),DATUK SERI NAJIB PERGI BATU CAVES YANG PUNYA 'PATUNG' LEBIH BESAR DARI DEWA MURUGAN,SILAP HARIBULAN ORANG HINDU INGAT ITULAH TUHANNYA YANG BERNAMA NAJIB,"

RAJA RATNAM NI KETURUNAN KELING KUI DARI NEGERI KALINGA.KETURUNAN PENJENAYAH INDIA YANG DI BAWA KE TANAH MELAYU OLEH KOMPENI HINDIA TIMUR UNTUK DIJADIKAN BURUH PAKSA.

BURUH PAKSA NI DIRANTAI KAKI DAN TANGANNYA.BILA BERJALAN RANTAI TERSEBUT AKAN BERLAGA DAN MENGELUARKAN BUNYI "KELING","KELING".ITU YANG LEKAT GELARAN KELING.INILAH SEJARAH DAHULU.

BERBEZA DENGAN ORANG INDIA LAIN YANG DATANG SEBAGAI PEKERJA LADANG DAN BURUH BINAAN.SELAIN ITU ADA YANG DATANG SEBAGAI PEDAGANG.

INDIA JENIS INI BAIK DAN BERSOPAN DAN TAK GANGGU ORANG LAIN KERANA MEREKA TAHU HIDUP DALAM MASYARAKAT MAJMUK.

INDIA YANG SELALU BUAT KACAU DALAM MALAYSIA INI ADALAH DARI KETURUNAN PENJENAYAH KALINGA KELING KUI.SALAH SEORANGNYA IALAH RAJA RATNAM!!!!
GAMBAR HIASAN

2 comments:

Anonymous said...

Ape ke bangang la bg hindu tu dakwah.... Kita yang bace al quran pon kalaw salah tajwid dah bedosa besa... Ni kan pula hindu kapir....Yang sesat tu orang yang g takbir bila hindu keling kapir tu bercakap.... Ni dah sesat nie.....nk kata bodoh semua pandai2 keja besa2 tp alahai diorangbpunya akidah letak kat pala lutut....

Mohamad Suffie Sufi said...

Salam..cubalah jangan jadi manusia yang hina..layak ke kita nak mengkafirkan orang???blog paling sial sekali aku pernah jumpa..termasuk tuan punya blog,