Thursday, 8 January 2015

MUSIBAH ALLAH ADALAH PERINGATAN!!!
image

ALLAH MAHA BESAR DAN MAHA AGUNG!

NAMUN MASIH ADA YANG BERANI MEMPERSENDA-SENDAKAN ALLAH!KALAU KAFIR YANG LAKUKAN ITU TIDAKLAH MENJADI KEHAIRANAN.TAPI APABILA MUSLIM YANG BERIA-IA MENYOKONG TINDAKAN KAFIR MEMPERSENDAKAN ALLAH ITULAH YANG PELIKNYA!

MEREKA TINGGI ILMU AGAMANYA! TINGGI DARJAT ISLAMNYA! NAMUN MEREKA JUGALAH YANG BERSEKONGKOL DENGAN KAFIR HARBI MEMPERSENDAKAN KALIMAH ALLAH!

ALLAH MAHA ESA DITRINITYKAN OLEH MEREKA! MAKA LAHIRLAH ALLAH RUHULKUDUS,ALLAH BAPAK,DAN ALLAH ANAK!!!YANG SI ULAMAK POLITIK PULAK BERIA-IA MENYOKONG WALAU PUN ADA ULAMAK LAIN MENYATAKAN BOLEH JATUH HUKUM KAFIR JIKA MENYOKONGNYA!

TAK CUKUP DENGAN ITU ADA PULAK PEMIMPIN YANG MEMPERJUANGKAN PLURALISME,IAITU SEMUA AGAMA SAMA AJE! BERMAKNA ISLAM SAMA AJE DENGAN AGAMA LAIN! PEMIMPIN TERSEBUT BERAGAMA ISLAM! ULAMAK POLITIK TAK BERANI NAK NASIHATKAN NYA,MALAH BERSEKONGKOL DEMI KERUSI!

IRONISNYA MEREKA TAK BERANI PULAK SEMBAHYANG SEKALI SEMINGGU PADA HARI AHAD DEMI KESAMAAN TERSEBUT!

YANG SI ANAKNYA PULA MENGGALAKKAN UMAT ISLAM MURTAD!ANAK MANTAN PM LAGILAH TERUK.BOLEH BUAT ORANG RAGU AKAN AKIDAHNYA!

KESALAHAN JENAYAH AKIDAH LEBIH BESAR KEMURKAAN ALLAH DARIPADA JENAYAH SYARIAH DAN SOSIAL!

ALLAH DAH PESAN,BUAT LAH BAIK,KALAU BOLEH TAMBAH-TAMBAHKAN LAGI KEBAIKAN TERSEBUT! BUATLAH JAHAT,KALAU BOLEH TAMBAH-TAMBAHKAN LAGI KEJAHATAN TERSEBUT! TAPI ADAKAH ALLAH HANYA MEMERHATI???

KITA SUDAH LIHAT APA YANG ALLAH JANJIKAN! MUSIBAH MENIMPA SEBAGAI INGATAN DAN PENGAJARAN KEPADA MANUSIA BAIK ISLAM MAHU PUN KAFIR!

ANDAINYA MASIH BELUM MAHU SEDAR DIRI,TUNGGULAH MUSIBAH YANG LEBIH DAHSYAT DARI ALLAH!