Sunday, 25 January 2015

Malam Pertama Bersama Anak Dara!!!

Cerita Malam Pertama Bersama Anak Dara!
Cerita ni khas untuk pengantin baru. Jangan salah 
faham, kalau kita memandangnya sebagai lucah, maka 
lucah la ia. Kalau kita anggap sebagai pengajaran dan sinikal pengalaman maka ia bermakna.Sepasang pengantin baru sedang bersiap-siap untuk menikmati malam pertama mereka. Pengantin perempuan berkata,


"Bang, saya masih anak dara dan tidak tahu apa-apa tentang malam pertama. Boleh abang terangkan dulu sebelum kita melakukannya?"


"Ohh, itu senang sangat! Kita ni anggap jer macam penjara. Yang ayang 'punya' tu selnya dan yang abang 'punya' adalah penjahatnya. Kat penjara, penjahat kan ke harus dimasukkan ke dalam sel." Terang pengantin lelaki sambil tersengih-sengih.

Lalu mereka pun mulai bercumbu-cumbu mengharungi lautan asmara...


Ketika semuanya sudah selesai, si pengantin lelaki terbaring kepenatan lalu cuba untuk memejamkan mata. Tiba-tiba si pengantin perempuan berkata, "Bang, 'penjahatnya' terlepas."

Mendengarkan itu, pengantin lelaki pun mulai memasukkan 'penjahatnya' sekali lagi.

Rupa-rupanya si pengantin perempuan syok sangat dengan hubungan asmara yang baru pertama kali dirasakannya. Setiap kali selesai, dia mengatakan bahawa penjahatnya lepas atau melarikan diri keluar dari 'selnya'.

Setelah banyak kali macam tu, si pengantin lelaki dengan nafas termengah-mengah berkata,"Ayang, 'penjahat' yang ini bukannya kena hukuman penjara seumur hidup!
Anggap ini sebagai pengalaman yang kelakar bagi pengantin baru.  Hidup sentiasa ceria, jauhi maksiat, kukuhkan iman untuk generasi masa depan.

No comments: