Wednesday, 21 January 2015

ADA LAGI PEREMPUAN YANG LEBIH BENGONG DARIPADA GADIS K-POP!!! BUKAN SETAKAT KENA PELUK TAPI KENA ROGOL!


K-Pop
 Ini perbuatan individu, kenapa Kerajaan pula yang salah?. Contohnya, di Kelantan kata Anaknya Nik, banyak jantan-jantan mereka dapat HIV. Apakah ini salah kerajaan?Kerajaan Negeri ke Kerajaan Pusat? Kes rogol beramai-ramai di Kelantan, pun salah Kerajaan, Negeri ke Pusat?. 


Walau dimana pun, takkanlah tindakan individu, kerajaan nak tanggung jawap. Ok contoh yang singkat, Kalau anak yang dah dewasa, buat salah, salah orang tualah? Emak ke bapak yang salah?Kejadian rogol beramai-ramai di Kelantan dahulu memang teruk.Ehhh... kerajaan Kelantan ni kenapa tak reti nak didik rakyat dan remaja kelantan haah??Cermah agama merata-rata ada setiap ceruk rantau tapi rogol zina ada jugak.Kerajaan kelantan ni memang tak gunalah.haihh pelik betul.


Katanya Serambi Mekah tapi rakyatnya tetap jugak jadi penjenayah..haihhhhh payah,payah!!!


Itulah la emak bapak asyik dengar ceramah aje.Anak-anak dibiarkan macm tu aje.Manalah  tak jadi perogol.Semua salah kerajaan Kelantan....


Edisi perli kerajaan Kelantan pula..kahkahkahakah!!!

Hah macai Pkr  dan Pas..Tu tengok tu carta jenayah kat Kelantan...negeri ramai pakai tudung labuh dan jubah pun ada jenayah.macamner tu?Jawapannya kerajaan mana boleh nak jaga berjuta orang sekaligus.Tugas akhlak dan akidah ni tanggungjawab ibubapa,tau??Kesian betul macai-macai PR dan pas ni kan.Semua salah kerajaan.Ank tak pakai tudung pun salah Rosmah.Mak bapak apa gunanya??? Makan tido aje ke???

Kononnya ulamak.... Selangor makin kafir ada.... sekurang-kurangnya Umno perjuangkan kuota melayu dalam banyak aspek.... universiti dan bisnes.... tapi melayu sndiri x sedar diri nk sama rata.... ideologi komunis