Saturday, 21 February 2015

SIAPA BAWA SIRUL LARI HINGGA KE AUSTRALIA???LEMAH SUNGGUH KAWALAN KESELAMATAN MALAYSIA!!!
PELIK BIN AJAIB YE? KENAPA SEMASA PERBICARAAN KES ALTANTUYA DULU SIRUL TAK DEDAHKAN NAMA ORANG YANG MENGARAHKAN NYA MELAKUKAN PEMBUNUHAN TERSEBUT???

SEKURANG2NYA DIA DAPAT PEMBELAAN YANG WAJAR KERANA HUKUMAN NYA ADALAH MATI MANDOTORI!!!

PELIK BIN AJAIB TAMBAH BENGONG LAGI,SIAPAKAH YANG MERANCANG SEHINGGA BOLOSNYA SI SIRUL NI SAMPAI KE AUSTRALIA ! BESAR BELANJANYA TU!!! 

PEMBANGKANG MEMBUAT PERSEPSI BURUK TERHADAP NAJIB DALAM KES INI SEMASA PERBICARAAN LAGI! SEKARANG PEMBANGKANG LAGI YANG WAR-WARKAN DIMEDIA SOSIAL DENGAN MENCIPTA PERSEPSI BURUK TERHADAP NAJIB!!!

NAJIB KE YANG RANCANG SI SIRUL LOLOS KE AUSTRALIA? SUPAYA SIRUL BOLEH TUDUH SESIAPA SAHAJA YANG MENGARAHKANNYA!

PERSEPSI PEMBANGKANG TENTULAH UNTUK JATUHKAN NAJIB! KALAU BENAR NAJIB TERLIBAT SUDAH PASTI SI SIRUL DI PERCEPATKAN KE TALI GANTUNG! BAHAYA KALAU DIA TERLEPAS KE LUAR NEGARA.NAJIB PASTI AKAN BERUSAHA MENYELAMATKAN DIRINYA!

PERSOALANNYA SEKARANG SIAPA YANG MENYELAMATKAN SIRUL HINGGA KE AUSTRALIA YANG PASTINYA TIDAK BOLEH DI BAWA SEMULA KE MALAYSIA KERANA UNDANG2 AUSTRALIA TIDAK AKAN MEMBENARKAN PENGHANTARAN PULANG PESALAH HUKUMAN MATI KE NEGARA ASAL!

SIAPA ORANGNYA YANG MERANCANGNYA?DAN APA TUJUANNYA?

KITA BOLEH FIKIR SENDIRI SECARA LOGIK AKALNYA!!!


2 comments:

Anonymous said...

Persoalan nye bodoh ialah apa motif pembunuhan tu?

ustaz roslankama said...

ye tak ye juga? kenapa sirul bunuh altantuya? mungkin dia dah rogol perempuan tu kemudian bunuh guna bom nak hilangkan bukti!kalau btul ada arahan orang atasan kenapa dia bodoh sangat duk ikut arahan!dia kan polis! masa bicara dulu kenapa tak sebut dalam mahkamah tentang arahan tersebut? dah lari ke australia baru nak cakap.mungkin PR yang rancang ini semua sbb PR pakar bawak lari orang salah ke luar negeri!kalau bodoh tentu tak terfikir oleh engkau!