Tuesday, 3 February 2015

GURU CANTIK NI KENCING BERDIRI!!!!

SEORANG GURU CANTIK UPLOAD 
FOTO TELANJANGNYA DI INTERNET.


sEKADAR HIASAN


Seorang guru cantik berusia 25 tahun, Carly McKinney, yang mengajar mata pelajaran matematik di Overland High School, Aurora, Colorado dipecat dari pekerjaannya kerana dia mengupload   foto-fotonya sedang mengisap marijuana dan separuh telanjang ke twitter dan facebook.Kerana cantik, Bu Carly menjadi favorite para murid walau dia hanya mengajar matematik.

Dalam pengakuannya ia menyatakan bahawa foto-foto yang dia upload ke dunia maya tersebut adalah parodi yang dia buat bersama temannya untuk maksud lucu-lucuan. 

McKinney juga menyatakan dia tidak pernah membawa dan memiliki marijuana apalagi  ketika berlangsungnya waktu persekolahan.

Namun pembelaannya itu tidak boleh membuat dia terlepas dari pemecatan pentadbir sekolah. Berkaitan hal ini, para muridnya membuat akaun twitter @FreeCrunkBear dan hashtag #freecrunkbear untuk memberinya dokongan moral. 

Ada-ada saja dan betapa bodoh kelakuan  Guru cantik ini. Guru memang sudah selayaknya dicontohi dan ditiru, namun apa yang dilakukan oleh  Carly McKinney yang cantik ini sudah sepantasnya jangan ditiru!!!

1 comment:

Anonymous said...

Tinggalkanlah budaya bee end KD.

Pakatan ada kelebihannya.