Monday, 18 August 2014

PUNCA SEBENAR PAS KHIANATI DAN BELOT TERHADAP TAN SRI KHALID!!! ULAMAK MAKIN TERPINGGIR OLEH GOLONGAN SKULAR DALAM PAS!!!INILAH PUNCANYA YANG SEBENAR!!!"Saya sudah bersedia untuk terima apa juga akibatnya dari tindakan saya. Buatlah tindakan ke atas saya kalau berani sebelum saya buka SEMUA KEAIBAN semua pimpinan PAS Selangor".


YB. Hasnul b Baharuddin
ADUN PAS MoribRUPA-RUPANYA PEMIMPIN PAS RAMAI YANG BUAT BENDA YANG TAK BETUL DAN SALAHGUNA KUASA SAMPAI BOLEH DIUGUT-UGUT OLEH ANGGOTANYA SENDIRI!JELASLAH SEGALA TOHMAHAN TERHADAP UMNO HANYALAH SEMATA-MATA NAK MENUTUP KUDIS DAN PEKUNG MEREKA SENDIRI.MEREKA HANYA MANUSIA BIASA YANG PUNYA NAFSU DAN AKAL SERTA IMAN! ANTARA TIGA UNSUR ITU MANA SATU YANG MENANG?TEPUK DADA TANYA IMAN!
MAKSUM HANYA OMONGAN KOSONG MEREKA SUPAYA MEREKA TERLIHAT SANGAT WARAK!!!
TAPI ALLAH MELIHAT DAN MEMERHATI!!!
*******************************************


SI Pelawak  Mat Sabun ni la Barua Sebenar dan Wakil DAP yang Bersembunyi Dalam Pas Sejak Sekian Lama.Si Sabun  ni Mendapat Layanan Istimewa dan Elaun Yang Begitu Tinggi Sebagai Pengerusi PBAPP ( Pehak Bekalan Air Pulau Pinang ) Oleh DAP Pulau Pinang...

RM25 Ribu Setiap Adun Pas?
Hadi Awang dimalukan oleh Adun dan MP Pas pagi tadi.


Menurut Ustaz Nasa Tantawi..dari 37 Adun dan MP Pas yang hadir,hànya 10 orang sahaja yang sokong Hadi Awang..yang lain tolak Khalid sebagai MB Selangor.


Nasib Hadi dan siapa saja bergelar ulama megi dalam Pas bakal berkubur di Muktamar Pas akan datang.


Benarkah cerita RM60 juta yang bakal dinikmati Wakil-wakil Rakyat Pas?


Benarkah pagi tadi imbuhan yang tolak Khalid bernilai RM25 ribu setiap orang?


Kalau benar..siapa yang dapat bakinya?


SPRM dah boleh mula jenguk jenguk kehidupan Wakil Rakyat Pas.Mohon rakyat bagi maklumat kiranya lihat Wakil Rakyat Pas tiba tiba hidup bergaya.Tak lama..
Mereka akan berubah hidup juga.Mereka bukannya maksum..Sudah jelas..golongan ulama dalam pas dah kena 
kick out.Mana pergi pak lebai yang berserban dan berkopiah..???


Siapa yang buat keputusan mesyuarat Pas kali ni..???KELUHAN USTAZ NASRUDIN TANTAWI:


Ya allah engkau kuatkan la kubu Pas ni.. ayuh mari kita selamatkan ulama kita daripada disisihkan... [15:07, 8/17/2014] Ust Nasrudin : 


Ana kecewa sangat-sangat hari ni. Enta cuba bayangkan daripada 37 ahli mesyuarat hanya 10 org saja yang sokong DSHH. DSHH balik terus dan tak buat sidang media. Wajah sebenar Anwarinas kian jelas dlm PAS. PAS kini lebih takut kepada Anwar dan DAP. Jahanam PAS kalau terus begini.


[15:08, 8/17/2014] Ust Nasrudin : 

Mat Sabu yang lead sidang media. Nampaknya kepimpinan PAS masih tak sedar diri lagi. Kesian kepada pendokong jemaah yang setia. Tanpa disedari perjuangan PAS kini dikhianati pimpinan sendiri!!!

1 comment:

Anonymous said...

Asal PAS, pecahan UMNO, Sunnah, 70an 80an wahabi khawarij menyerap, 80an tmbh lg syiah and team Anwar yg masa tu masuk UMNO. 90an team Anwar mula menguasai. Lps 98 dah lbh separuh tidak lg berjiwa PAS asal.
Skrg semuanya dah berkembang, beranak pinak, ada lg ke yg Sunnah ?