Monday, 25 August 2014

KENAPA KHALID IBRAHIM TERAMAT KECEWA SEPERTI MENOLONG ANJING TERSEPIT.......KISAH SEBENAR KENAPA KHALID IBRAHIM TERAMAT KECEWA SEPERTI MENOLONG ANJING TERSEPIT.......
Tan Sri Khalid Ibrahim sebenarnya amat rapat dengan keluarga Anwar. Ketika Anwar masih di penjara dahulu beliau banyak menjaga kebajikan isteri dan anaknya ( cerita benar yang tidak diketahui ramai ).

Ketika Azmin Ali bercadang merampas kuasa dan menjatuhkan Wan Azizah maka Tan Sri Khalid teguh bersama Wan Azizah . ( Setiauaha politik Khalid Ibrahim kini juga datangnya daripada Wan Azizah )

Ketika PKR tidak membayar hutang sewa dan kos ibu pejabat mereka MAKA KHALID IBRAHIM GUNA DUIT SENDIRI untuk membayar hutang tersebut.

Ketika PKR belum berkuasa lagi berkuasa maka Khalid Ibrahim yang mengetuai Pakatan Rakyat untuk merampas negeri Selangor daripada BN pada PR 13 dan majoriti yang lebih besar pada PR 14.

Namun seseorang individu yang begitu berjasa kepada Anwar , Wan Azizah dan keluarganya serta kepada parti PKR dan Pakatan Rakyat dihina dan cuba dijatuhkan jauh lebih teruk daripada seekor binatang.

Adakah manusia yang sanggup melakukan tindakan sekeji ini masih boleh dianggap sebagai manusia ?

ANJING TERSEPIT TETAP ANJING WALAU BANYAK MANA PUN DITOLONG!!!

No comments: