Monday, 14 July 2014

WANITA CANTIK BIKIN MALANG!!!

Gara-gara 3 wanita cantik melintas jalan, 3 kereta berlanggarMoscow - Kejadian unik kembali terjadi di Rusia. Gara-gara 3 wanita cantik yang hendak menyebrang jalan, 3 kereta mengalami perlanggaran.


Kemalangan ini dimuat naik ke laman web YouTube. Di video itu terlihat jelas, 3 wanita cantik dengan pakaian seksi dan berambut perang datang dari arah kanan dan akan menyebrang jalan ke arah kiri.


Keadaan jalan di kanan itu mengalami kesesakan dan di sebelah kiri atau arah sebaliknya keadaan jalan lengang. Ketika 3 wanita itu sampai di tengah jalan, tiba-tiba kereta berwarna coklat yang sedang laju melakukan brek mendadak.


Mungkin pemandu itu tidak melihat wanita itu akan menyeberang, dan terkejut sehingga menyebabkannya berhenti mendadak. Akibatnya kereta yang ada di belakangnya tidak sempat berhenti dan terjadi perlanggaran dari arah belakang.


Apabila pemandu di kereta pertama keluar dari kereta, 3 wanita itu pergi begitu saja.


Tidak dijelaskan mengapa kereta pertama atau yang berwarna coklat melakukan brek mendadak, apakah ia ingin memberikan kesempatan 3 wanita cantik dan seksi itu menyeberang atau ingin melihat kecantikan dan keseksian wanita itu. detik.com


No comments: