Monday, 21 July 2014

ANJING MENYALAK HARIMAU TAK PEDULI!!!
Bolehkah rakyat Malaysia menerima permohonan maaf Tan Poh See isteri MP DAP setelah menghina negara ini tidak berguna? Kenapa tak berambus sahaja kalau 

benci sangat? 


Dia benci sangat sebab bukan parti dia yang perintah 

negara ni.Cuba kalau parti dia yang perintah,tapir pun 
dia sayang.


Sebenarnya bukan dia saja yang patut berambus. Yang melayu-melayu lupa diri yang tak bersyukur tu kalau rasa-rasa Malaysia ni dah tak sesuai untuk dihun,boleh la sama-sama sekali berambus.Tak payah duk kecoh-kecoh buat huru-hara. Asal cina ke, melayu ke, india ke, apa saja bangsalah, Kalau ada sikit pun perasaan yang Malaysia ni negara tak guna.. Phuuiihh!!.. Anda memang tak dialukan ada disini. Aku dah banyak kali tulis dalam FB dan Blog ni..cina cina DAP semuanya bangsat dan anjing kurap yang tak sedar diri kekayaan dan kejayaan mereka adalah bantuan kerajaan Melayu.Negara tak guna ni la wahai cina bangsat, kamu boleh hidup aman beranak-pinak macam babi dan  kaya raya.Puak ni budaya nya amat ganjil lagi hina.Sudah kata nesta orang, senang-senang meminta maaf.Mereka ingat maruah orang murah macam mentality mereka, rendah macam tamaddun mereka,tolong sikit! Cabut saja kewarganegaraan rakyat macam ni.


Ujudkan akta khusus untuk mmbendung kebiadapan rakyat kepada Negara Malaysia supaya rakyat tidak "take for granted" terhadap keistimewaan menjadi warganegara Negara ini.Inilah akibatnya bila kerajaan ikut sangat kehendak pembangkang menghapuskan ISA.Kalau Kiki yang cakap macam ni,gerenti terus kena dakwa!!!

4 comments:

Anonymous said...

show them way out..

Anonymous said...

Kita perlukan pemimpin Harimau Malaya untuk menjinakan kucing hutan ini

Anonymous said...

melayu tak de hero .

Anonymous said...

menyalak dan memamah tulang busuk...itulah sifat anjing!!!