Thursday, 31 July 2014

ISTERIKU,FAHAMILAH KEHENDAKKU!!! MUAAAAHHHH!!!

3 Keinginan Seks Yang Suami Mahu Dari Isteri.Seperti isteri, suami juga mempunyai keinginan seks mereka yang tersendiri ketika berada di ranjang. 


Sebagai isteri, anda perlu tahu kehendak sekssuami, barulah hubungan seks anda berdua akan jadi lebih nikmat. Berikut adalah tiga perkara yang seorang suami mahukan dari isteri  mereka:

1: Mereka mahu isteri mereka berseronok.

Ketika melakukan hubungan seks, suami mahukan isteri mereka berseronok dengan tindakan mereka. Mareka mahu isteri puas dan  mahu kepuasan itu bukanlah palsu. 


Jadi, ketika melakukan hubungan seks, anda perlu puaskan diri anda. Bimbing suami anda untuk puaskan diri anda kerana hanya anda yang tahu perkara yang boleh memuaskan diri anda.

2: Mereka mahukan isteri mereka beri kerjasama.


Suami akan rasa bosan jika isteri mereka hanya diam sahaja tanpa beri respons yang sepatutnya ketika melakukan hubungan seks. 


Anda perlu beri kerjasama ketika bersama dengan suami anda. Berikan apa yang dia mahu dan berkerjasama untuk menghasilkan hubungan seks yang bagus.

3: Mereka mahukan isteri mereka berikan suasana orgasm yang menarik.


Walaupun setiap suami sentiasa datang orgasm ketika melakukan hubungan seks, sensasi yang terhasil darinya adalah berbeza mengikut keadaan. 


Mereka mahukan nikmat orgasm yang terhasil adalah sangat hebat dan memuaskan. Untuk terjadinya peristiwa ini, anda perlu berikan rangsangan yang sangat hebat kepada suami anda. Apabila dia menerima rangsangan yang hebat, barulah orgasm yang dia alami juga hebat.


Apabila anda dapat memenuhi ketiga-tiga kehendak seks suami di atas, nescaya suami anda akan lebih sayang dan menghargai anda.

No comments: