Saturday, 26 July 2014

Gadis Berbogel Untuk Naikkan Moral Tentera!!!


Selepas kejayaan tentera Al-Qassam membunuh tentera-tentera laknat Israel melalui serangan balas yang dilancarkan, semangat dan moral mereka mula meruntun dan jatuh. Sememangnya kita ketahui askar-askar Israel ini adalah dari golongan yang penakut dan dayus.


Dek kerana itu, pelbagai kaedah digunakan oleh puak Yahudi ini untuk menaikkan semula semangat juang tentera-tentera mereka.
Antara kaedah murahan yang sedang dilaksanakan mereka termasuklah mewujudkan sebuah laman Facebook yang diberi nama 'Gaza Strip'


Semenjak kewujudan laman tersebut, berdozen-dozen wanita Israel beraksi separuh bogel sambil menulis kata-kata semangat di bahagian tubuh masing-masing bagi menyatakan sokongan mereka terhadap tentera mereka yang dayus itu.


Laman yang diberi nama “Standing With the IDF – Maintaining a Protective Edge” mula mendapat perhatian gadis-gadis murahan Israel.


Menurut Gavriel Beyo, pencipta laman tersebut, tindakan tersebut adalah salah satu cara ikhlas warga Israel menyatakan sokongan mereka terhadap askar-askar mereka.