Friday, 4 July 2014

USAHA DAP HAPUSKAN KONTRAK SOSIAL!!! BERSEDIALAH DAP KEHILANGAN KEWARGANEGARAAN!!!


IKRAR UTAMA "HAPUSKAN STATUS BUMIPUTERA"


... DULU MELAYU TAK BERTUDUNG BANGKIT BANGGA 
SOKONG DAP TOLAK HUDUD ... KINI KITA TUNGGU 
PULA YANG BERTUDUNG BANGKIT BANGG A TOLAK 
HUDUD DEMI DAP ...


kalau politik kampus memang sapa cantik atau handsome akan menang. dap nak jadikan pilihanraya macam pilih wakil pelajar. rakyat lebih matang untuk pilih wakil rakyat.
yang lebih penting, ahli dap berpegang kepada falsafah, "asalkan bukan melayu". india bertanding boleh menang, cina bertanding pun menang, bila melayu muda cantik bertanding, kalah.
orang kata generasi y anti BN, tak juga. itu cuma degar2 yang tak berasas. masih ramai yang kental sokongannya kepada BN. buatlah kaji selidik bebas kalau tak caya. jangan harapkan Merdeka Center atau UM.
Sebagai sebuah parti yang berteraskan cauvinistme Cina, DAP bijak mengatur langkah untuk mengambil hati orang-orang Melayu yang merupakan penduduk majoriti di Malaysia. Selepas mereka hampir berjaya dengan formula yang mereka gunakan di PRK Teluk Intan dengan memperkenalkan gadis Melayu bernama Dyana Sofya, DAP tidak berpaling lagi. Formula yang sama akan turut digunakan pada masa hadapan.
Ini dapat dilihat melalui sessi pengenalan ahli baru DAP yang bernama Young Sefura Othman atau panggilan manjanya Rara. Satu ketika dahulu beliau dikenali sebagai gadis BERSIH. Beliau adalah penyelaras segmentasi wanita muda SAMM. Beliau tidak pernah menyertai mana-mana parti politik. Setelah lama memerhati, semalam beliau menyertai DAP. Bukan calang-calang gadis kalau Ahli Parlimen DAP Segambut, YB Lim Li Ping sendiri turun padang untuk menerima borang keahlian.
Pastinya Rara akan merupakan salah seorang calon yang bakal mewarnai PRU14 yang akan datang. Formulanya mudah, cantik, bertudung, berpelajaran pastinya tiket yang mudah untuk menarik pengundi-pengundi Melayu. Namun teringat kata-kata seorang sahabat ketika PRK Teluk Intan, Rakyat hendak memilih Wakil Rakyat, bukannya Ratu Cantik.

Dap cuba memperbodohkan rakyat malaysia dengan menjaja wajah gadis melayu yang di katakan cun melecun untuk pancing undi! 

Rakyat malaysia tak sebodoh Dap! 

M anusia tak boleh hidup dengan bergantung kepada kecantikan! Y ang hidup dengan kecantikan hanyalah puak PR, ia itu hidup batang zakarnya!!!! 

Pentadbir negara yang berwibawa saje yang boleh menjamin hidup rakyatnya! 

Yang cantik-cantik tu bolehlah memancing nafsu pemimpin PR yang memang lemah dengan godaan wanita!!!

No comments: