Tuesday, 8 July 2014

KELING PARIA DAH MULA NAIK TOCANG HINA MELAYU! KDN DAH JADI SETAN BISU KOT????

MELAYU DICABAR ?????
Di mana MENTERI KDN ?????
Di mana AKTA yg digantikan dgn ISA ?????
Di mana AKTA HASUTAN ?????

Yang paling penting di mana 
PEGUAM NEGARA ?????
Yang sangat-sangat penting di mana
PM BARISAN NASIONAL NAJIB RAZAK ?????


Di manakah ketika ini
NGO-NGO BANGSA MELAYU
YANG HEBAT-HEBAT seperti PEKIDA ?????


Paria ni bercakap dengan angkuh disebabkan mereka dapat sokongan dari melayu melayu PR.Mereka tahu,apabila berulangnya tragedi 13 mei,bukan perperangan antara melayu dengan bangsa dia,tetapi perperangan melayu dengan melayu.Dengan mengerahkan melayu-melayu PR duduk di barisan depan untuk menentang melayu sendiri.


  • Nampak sangat menjadi-jadi keling bangsat ni!!!

  • KEBAL betul daripada UNDANG-undang kat MALAYSIA ni nampaknya!Bagus la tu...mansuhkan macam-macam lagi..dahlah mansuh lepas tu telo simpan dalam...Masa 13 mei dulu..keling paria hanya jadi lalang..membisu...sekarangg keling pulak makin menjadi batu api..


MUNGKINLAH DISEBABKAN MELAYU SPESIS INI!!!

Mungkin juga betul??? Orang Melayu sekarang sama ada pemimpin atau pengikut, semuanya amat pengecut.Itu sebab setiap provokasi mereka tidak ada siapa pun yang berani nak sambut...cakap aje lebih...


Silap pemimpin kita yang bagi muka sampai naik kepala. Yang susah bangsa kita.Mereka duduk pejabat berhawa dingin, naik kereta besar silih ganti sampai lupa bangsa sendiri. Itu lah jenis pemimpin masa kini!!!


Aku nak sangat tengok MENTERI KDN menjalankan TUGAS YANG DIAMANAHKAN oleh kita padanya.


Apa-apa pun,inilah akibatnya bila DS NAJIB RAZAK memansuhkan ISA.

8 comments:

Anonymous said...

Mane ade menteri2 bee end tahu buat keje. Buat duit dan buat lawak pandai le. Tukar je ke Pakatan.

Anonymous said...

Kun Fa Ya Kun..... Tiada sesiapa yang mahukan maut, akan tetapi apabila ajal menjelma, maut pasti tiba....Janji Allah pasti terjadi...Yang bathil pasti akan rebah, yang Haq pasti akan berdiri..Semakin dekat ia akan datang meyambar kita.

Anonymous said...

Tinggalkan Parti yang mempermainkan dan tidak yakin hukum Allah dapat dijalankan dalam masa tertentu.

Tukar ke Parti yang mahu menegakkan hukum Allah.

Anonymous said...

nak tegakkan hukum allah?nak sembah kafir bolehlah!kalau nak tegakkan hukum allah taklah bersekongkol dengan kafir harbi yang menentang keras hukum hudud!patutlah allah tak angkat jadi pemerintah sebbab hati dah buta tak nampak kebenaran!pas jelas parti syiah kafir!kalau berlaku lagi 13 mei,bunuh barua cina dulu!

Anonymous said...

Anon 11.39. Kalau diberikan penerangan secukupnya dengan usaha berlipatganda. InsyaAllah bukan Islam terima hukum Allah. Memang susah. Tapi ada hati nak buat itu, adalah kemestian.

Anon dah sama dengan tuhan ke, sampai tahu "Allah tak angkat jadi pemerintah sebabbb...." ???

Patutle suka2 citer bab bunuh, citer 13 Mei, suka gaduh2..... Ada kuasa sama tuhan ke?

Anon.....anon..... keluarlah dari bee end tu.......... Mereka dah bawa anon jauh sangat tu....... Kembali ke pangkal jalan.

Anonymous said...

pas lagi teruk!bawa umat islam jauh drp akidah yang sebenar!pas sokong lgbt,pluralisme,libralisme,komunis, kafir harbi.paling teruk ikut fahaman syiah! sesat yang nyata!kembalilah ahli pas kepada sunnah al jamaaah! kesian aku.aku tengok pas suka sangat tengok islam dihina oleh dap! nak tegak kan hukum isam konon!hidup pun makan hasil lendir pelacur dap!

Anonymous said...

Mereka dah bawa anon jauh sangat tu.......

Mereka buat penyokong beee end percaya "Pas sokong lgbt,pluralisme,libralisme,komunis, kafir harbi.paling teruk ikut fahaman syiah".

Mereka buat penyokong beee end percaya hukum Islam tak sesuai lagi....

Kembali ke pangkal jalan.

Mereka buat penyokong bee end menadah brimmm dan segala bentuk bantuan...

Mereka buat penyokong beee end bercakap cerita2 kotor, lucah dan jadi "samseng kampung dusun"

Anonymous said...

YANG TERBUKTI SAMSENG KAMPUNG DUSUN IALAH MACAI PR!MERUSUH DI JALANAN,LEMPAR KERUSI DAN PUKUL ORANG HINGGA BERDARAH,PUKUL ANGGOTA POLIS YANG JAGA KEAMANAN!

YANG AWAL2 DATANG PAGI2 NAK AMBIL BRIM TU MACAI PR JUGA!SERBAN MELILIT KEPALA PUN MINTAK BRIM.ISI BORANG! KATA BRIM HARAM TAPI DIA JUGA AMBIL SAMPAI DUA KALI.TIPU JUGA!

BUAT CERITA LUCAH PUN PELAKONNYA PEMIMPIN PR! PEMIMPIN PR DAN SCANDAL SEKS BERPISAH TIADA!

NAMPAK SANGAT PAK TURUT YANG DI JAMIN NERAKA OLEH ALLAH!BELAJAR LAH JADI MUSLIM DENGAN MENIMBA ILMU BUKAN MAIN IKUT-IKUTAN!