Monday, 9 March 2015

TEKNIK MEMBAHAGIAKAN RUMAHTANGGA.HANYA UNTUK ORANG YANG DAH KAHWIN.CUBALAH!!!!!


Panduan Suami Isteri | Teknik Bermain Payudara Isteri Sehingga Puas Sampai Klimaks
Buat panduan dan menambah idea dalam hubungan intim pasangan suami isteri. Yang belum kahwin jangan sesekali mencuba aksi ini!! Ditegah sama sekali. Post ini bukan post lucah, tapi sebagai panduan untuk suami isteri yang ingin mencari kelainan dalam hubungan mereka. 

Jangan dok main terjah jer tanpa tahu teknik dan panduan dan jangan jadi suami syok sendiri.

1) Pertamanya, cium bahagian luar payudaranya. Pastikan bibir anda telah lembap waktu melakukannya.

2) Cium payudaranya sambil perlahan mengarahkan bibir sehampir mungkin ke puting. 

Hembuskan nafas anda tepat di atas puting, agar dia dapat merasakan kehangatan nafas anda.

3) Gunakan hujung lidah untuk mengusap sekeliling areolanya. Berikan perhatian yang sama antara payudara kanan dan kiri.

5) Geletek putingnya menggunakan hujung lidah anda. Pastikan dia menikmati permainan lidah anda. Jika dia berbunyi atau klimaks tiba-tiba, ini bermaksud dia menyukai ciuman anda.

6) Ketika anda merasakan putingnya semakin tegang, arahkan dan tusukkan hujung lidah anda ke putingnya, sambil menggerakkan hujung lidah ke atas dan ke bawah putingnya. kemudian, perlahan-perlahan masukkan putingnya ke dalam mulut anda. Hisap sambil memainkannya dengan hujung lidah anda.

7)Ramas payudara sambil bermain dengan kedua-dua puting. Jangan lupakan untuk menstimulasi bahagian bawah dan di antara dua payudaranya.

8) Biarkan putingnya basah, ketika anda berpindah ke payudara lain. Sambil anda menghisap puting, lakukan cubitan kecil sambil meraba payudaranya.

9) Sentiasa dengarkan setiap desahannya atau pergerakkan tubuhnya. Jika dia semakin menikmatinya, maka anda dibolehkan memuaskannya bila-bila masa sahaja.

10) Elakkan kebiasaan mencium payudara yang sama. Cuba juga berbagai variasi lain.

Sentiasa ingatkan diri anda dengan mencium payudara isteri dengan tepat, maka anda dapat memberikannya klimaks terhebat yang belum pernah dialaminya sehingga isteri anda klimaks (terpancut) ketika anda menikmati payudaranya! Selamat mencuba!

2 comments:

Anonymous said...

Kalau cubit kuat macam Anwar buat macam mana pulak??

Anonymous said...

eeee....seramnya!!!