Tuesday, 10 March 2015

MENELUSURI PEMIKIRAN NURUL IZZAH!

BAPAK BONTOT ANAK PUNGGUNG!!!!

Saya Ulangi ... Rakyat TIDAK HARUS DIPAKSA MENGANUT SATU AGAMA - Nurul Izzah

Sementara itu Izzah turut mempertikaikan undang-undang yang digunakan pihak berkuasa di negara ini dalam menangani gejala Lesbian, Gay, Biseksual dan Transeksual (LGBT).

Menurutnya, selain daripada tempat awam,pihak berkuasa tidak wajar untuk mengambil tindakan terhadap mereka yang terlibat dengan gejala tersebut.

Menyifatkannya sebagai tidak menghormati privasi seseorang, tindakan tersebut juga katanya tidak membawa sebarang nilai Islam.
LEPAS NI AKU NAK PAKAI BIKINI PULAK,PAKAI TUDUNG TAK RELEVAN DAH!!

“Dalam Islam terdapat sekatan berhubung isu LGBT ini. Tapi apa yang penting ialah kita tidak menjadikan golongan ini sebagai mangsa. Kita harus terima mereka ini.

“Sebagai seorang Muslim, saya boleh terima (LGBT). Pada saya, sesiapa yang melakukan orientasi seks mereka di tempat peribadi, kita tidak boleh mengambil tindakan (terhadapnya). Sebagai seorang muslim, saya tidak boleh menerima ini.
 

“Pelaksanaan (undang-undang ketika ini) tidak menghormati (pelaku) dan tidak membawa sebarang makna dari segi Islam dan juga mana-mana agama.Kita (Muslim) ada sekatan-sekatan tertentu, tetapi ia tidak seharusnya menceroboh ruang privasi,” tegas beliau.

(dariblogGAP)
KOMEN KD: 

NURUL IZZAH MEMANG ANAK BAPAK.

KE MANA TUMPAHNYA KUAH KALAU BUKAN KE NASI.

AKU KESIAN KAT DUA BERANAK NI.SEBELAH KAKI MUNGKIN DAH TEMPAH NERAKA???

KALAU YE PUN NAK SELAMATKAN BAPAK SENDIRI BIARLAH JALANNYA BETUL.TAK KAN LAH PERBUATAN LGBT TAK BOLEH DIBUAT DI KHALAYAK RAMAI SAHAJA,DI RUMAH SENDIRI ,HOTEL,VILLA BOLEH PULAK.BEBAS TIADA HALANGAN.

SEKALI FIKIR BETUL JUGA CAKAP SI PEMAKAI BIKINI DI KHALAYAK RAMAI NI.

SEPATUTNYA KEGIATAN LGBT DIBENARKAN DIBUAT DI TEMPAT TERBUKA.SEDIAKAN PENTAS KHAS DI TENGAH BANDAR.

KITA SEMUA BOLEH MENYAKSIKAN BERAMAI-RAMAI.MANA YANG TAK MENGHAIRAHKAN KITA TENDANG TERAJANG AJE  KE BAWAH!!!

MANA YANG MENGHAIRAHKAN KITA TEPUK TANGAN BERAMAI-RAMAI TANDA MENGESAHKAN KEBODOHAN MANUSIA BERPERANGAI MACAM BINATANG NJ.

DALAM HIDUP AKU TAK PERNAH AKU LIHAT ATAU DENGAR ANJING,KUCING ATAU BABI YANG MENUTUH BONTOT KAUM SEJENISNYA.TAK PERNAH AKU DENGAR BABI,MONYET ATAU LEMBU BETINA BEROMEN SESAMA BETINA.

TAPI MANUSIA  RAMAI BERKELAKUAN MACAM TU.

KESIMPULANNYA BABI,ANJING,DUBUK DAN LAIN-LAIN BINATANG LEBIH MULIA DARI PADA GENG LGBT YANG DISUKAI OLEH NURUL IZZAH INI.

SAMA-SAMA LAH KITA BERDOA KEPADA ALLAH SEMOGA PUAK NI TAK MEMERINTAH NEGARA INI.KALAU ITU TERJADI MAKA BALA YANG DAHSYAT AKAN TURUN KE BUMI BERTUAH INI.LIHAT AJELAH APA YANG BERLAKU KEPADA POMPEII DAN RAKYATNYA!!!

2 comments:

Anonymous said...

Dr Maxa tak nak bagi komen?

Anonymous said...

Orang melayu dahulu adalah beragama hindu. Bermula daripada Sultan maka agama Islam diterima di pelusuk nusantara dan kepulauan melayu. Selama Sultan menaungi Islam dan sebagai ketua agama Islam,baginda pun tidak menyentuh secara terbuka persoalan murtad.
Pemikiran Nurul Izzah adalah tiada kaitan langsung dengan nilai keilmuan Islam melainkan dia hanya membina populoriti diatas permasalahan semasa.Cuma pandai menangguk diair keruh.