Friday, 16 May 2014

TENGOKLAH PERANGAI CINA TAK SEDAR DIRI NI! TAK SEDAR DIRI SENDIRI PUN DAH NAK MAMPUS MASIH NAK MENGARAH-NGARAH KAN ORANG!!!


Cina MCA Arahkan Najib Ambil 

Tindakan Pada Menteri Melayu 

UMNO Yang Sokong Hudud...


Baca apa kata ketua wanita mca ini:

MCA wants Cabinet ministers who openly 
supported PAS’ hudud initiative to be dealt 
with by the BN top brass.

Wanita MCA chief Heng Seai Kie was referring 
to Minister in the Prime Minister Department 
Jamil Khir and the International Trade 
and Industry minister Mustapa Mohamed who 
declared their support forhudud in Kelantan.

DASAR CINA TAK SEDAR DIRI.DASAR MELAYU
LAPAR UNDI! TAK KIRA ZIMMI MAHU PUN HARBI!!!

3 comments:

Anonymous said...

Sekarang ramai yang dah sedar cina bukan suma tak boleh dipercayai.

Yang tak bleh percaya ialah cina yang ada dalam bariisan. Berlakon baik dengan pemimpin barisan tapi terlibat pemimpin cina bariisan rasuah berjuta ringgit. Tak da bukti... bebas. Duit hilang... hantu yang buat kasi hilang.

Cina DAP cina yang tertindas oleh cina bariisan. Cina tertindas tak mungkin menipu jika di beri peluang memerintah, at least sehingga beberapa PRU. Kita ambil peluang betulkan negara yang dah kelam kabut nih.

Pemimpin Pakatan setuju bekerjasama. Mari kita bekerjasama dengan pemimpin Pakatan untuk perubahan itu.Anonymous said...

Cina tetap Cina. Kapir sembah patung. Samada dalam kerajaan atau pembangkang, mereka sentiasa kautim. DAP jolok, Gerakan lambung, MCA pukul. Lepas tu dia makan babi panggang sama-sama. Kalau tidak menipu, bukan Cina namanya.... hati kohok dan berulat.

Trend baharu, orang Melayu Islam mesti bersatu. Sementara masih ada sikit-sikit lagi baki kuasa di Parlimen, eloklah berjuang bersama. Tegakkan Islam sekarang. Jangan nanti meratap bila kuasa sudah tiada, terlucut di depan mata. Ingat, protokol yahudi sedang dilaksanakan di negara ini dengan kerjasama erat kaum kafir dan golongan munafik. Sayangilah warisan kita.

Anonymous said...

anon 18.01 tak pernah rasa bagaimana hidup dibawah cina selama 14 hari!

bos dia cina bg duit poket sikit pun dah menyembah cina spt pas menyembah dap!