Friday, 9 May 2014

PENYATUAN MALAYSIA DENGAN SINGAPURA SEMAKIN HAMPIR MENJADI KENYATAAN!!!Pada yang bersekutu dengan kaum cina di mana saja..bacalah kenyataan dari seorang bangsa bumiputera@pribumi apa yang cina dah buat pada bangsa bumiputra@pribumi setelah dapat memerintah..


Parti (partai) yang memerintah Singapura sekarang PAP (people action party) adalah saudara kembar parti DAP (Democratic Action Party) di Malaysia yang sangat benci pada apa saja element pribumi@bumiputra d M'sia..

******************

Kalau semua komponen BN  meninggalkan umno hanya kerana UMNO sokong hudud maka UMNO akan jadi pembangkang dengan 79 kerusi UMNO islam + 10 kerusi islam Sarawak menjadi 89 kerusi.

PR + ex-BN menjadi 133 kerusi. Lim Guan Eng akan sah menjadi PM Malaysia yang ke tujuh kerana kerusi islam dalam PR hanya ada PAS 21 + PKR islam 16 + DAP islam 1 = 38 kerusi islam. 133 - 38= 95 kerusi kafir! Dah tentu kafir memerintah Malaysia! 

DAH TENTU MALAYSIA BERGABUNG DENGAN SINGAPURA!

Mungkin ada yang akan marah dan mungkin ada yang 

setuju. Kita fikir bersama dan melayu bersatu lah.

3 comments:

Anonymous said...

Melayu bersatu di bawah pakatan yang bertunjangkan Islam dan keadilan.

Bukan bersatu di bawah barisan pemimpin yang bergilir mengutip kemewahan dalam sarung Islam.

Kutukan Dewata said...

PLURALISME ITU ISLAM!

LGBT ITU ISLAM!

LIBRALISME ITU ISLAM!

SYIAH ITU ISLAM!

KHAWARIJ ITU ISLAM!

RASIS DAP ITU ISLAM!

PAKATAN MEMANG BERTUNJANGKAN ISLAM! SYABAS!!! AKAN DAPAT APA YANG DI HAJATI!

usin malaun said...

kenyataan bodoh dari kutukan dewata yg bengong lg bahlol.membuat fitnah ke seorang islam dgn gay tp tiada kebenaran sebenarnya auta semata2 dan pusat judi genting yg tinggi dari masjid tu berteraskan islam ke.siapa yg keluarkan singapura dr malaysia.lu pikir la sendiri bangang.