Monday, 2 June 2014

PAS SUJUD KEPADA DAP?!!! HUDUD MANA HUDUD???
Hakikat sebenar hati naluri pemimpin serta penyokong PAS....

PAS; secara automatik akan berdiam diri serta tunduk apabila DAP bersuara! 

TENGOK AJE APA YANG TELAH BERLAKU TEMPOH HARI!Bila dah kena sound, boleh pulak tukar statement; siap bantu DAP gila-gila kat Teluk Intan tempoh hari!!!

Yang teraniaya Dyana Sofya!!!


PERASAN HEBAT DI 'GELANGGANG' SENDIRI!!

4 comments:

Anonymous said...

Baru tau KD dalam menghentam Dyana ada juga kesian kat Dyana nih. Dyana tu dia buat keputusan dia sendiri jadi dia tahu apa itu cabaran. Dia tentu sedar isu hudud. Dia juga sedar amano tak nak hudud.

KD. Amano tak tolak hudud amano. Amano tolak hudud Pas. Tapi malangnya dah 50 tahun hudud amano tak timbul2.

Oooh tangguhkan hudud ye... 1200 tahun ye? Atau 2200 tahun lagi? Kenapa tak sebut sampai dekat2 nak kiamat bila Nabi Isa turun.

Itu lagi logik ikut pemikiran bee end.

Aku takut bila Nabi Isa turun pemimpin bee end waktu tu tak bersedia nak terima Islam lagi. Perlu lah 2-3 jam tambahan nak sesuaikan diri.

Maklumlah waktu tu timbul plak isu2 baru yang nak dapatkan pendapat ulama nak bagi hukum. Konsert dan parti yang dah biasa takkan nak stop. Pusat judi dan arak pun tak bleh stop kerana kesian kan bukan Islam.

Kalau dah perangai berpoya2 pemimpin bee end tu masih melekat utuh kat otak masing2. Memang susah nak buat hudud.

Kalau dah perangai pembodek ustaz bee end tu masih melekat utuh kat otak masing2. Memang susah nak buat hudud.

Anonymous said...

Sekiranya nafsu menguasai akal apa pun boleh belaka,betul tak.tepok dada tanya selera.

Anonymous said...

UMNO sujud kepada babi.hudud takut sanggup mkn babi...

Umar Mukhtar said...

Anon 20.00, 16.03 : Kesian sungguh pada macai pakatan haram ni, tak habis-habis pamerkan kedangkalan dan 'inferiority' dirinya setiap hari. Kau tak ada kerja berfaedah ke? Hari-hari hampir setiap saat memfitnah, berbohong, mencaci orang Melayu Islam, menulis gaya sangat 'low class', bahasa tak betul. Kalau kau bukan Islam, memanglah fitnah itu cara hidup kau, dosa pahala kau tolak tepi. Tapi kalau kau beragama Islam, kau patut diberi simpati. Matlamat hidup kau sudah jauh tersasar. Muhasabahlah diri, lihat jauh ke dalam sanubari, semuga kau beroleh taufik dan hidayah, kalau kau orang Islam. Tetapi kalau kau bukan Islam, teruskanlah dengan cara hidup yang kau pilih ini, dengan segala keburukan dan cubaan menghasut, yang sebenarnya membuat hatimu bertambah kotor hingga kau sudah tidak Nampak jalan lurus lagi. Kasihan!