Thursday, 12 June 2014

UMNO TOLAK ISLAM?PAS MEROSAKKAN IMEJ ISLAM!!!


PAS KATA UMNO TOLAK ISLAM ...... 

TAPI APA YANG DAH PAS BUAT ...?


Pemimpin PAS dan macai-macainya melabel UMNO menolak Islam dengan alasan tidak melaksanakan hudud walaupun memerintah lebih 50 tahun. Sedangkan tak laksana hudud tidak bermakna menolak hudud.Kerajaan Islam Mesir tidak melaksanakan hudud sejak 1200 tahun yang lalu!!!Kalau UMNO tolak Islam kenapa susah-susah nak buat masjid dan surau, buat Tabung Haji dan uruskan jemaah Haji, buat mahkamah syariah, tubuhkan Majlis Agama Islam setiap negeri, tubuhkan Jabatan Agama Islam Negeri, buat Bank Islam, perkenalkan perbankan cara Islam, pinjaman cara Islam dan sebagainya.


Apa yang PAS dah buat selama lebih 20 tahun memerintah Kelantan ..... hanya boleh bina sebuah masjid sahaja. Mercu tanda yang terbesar di Asia pun terletak di negeri pemerintahan negeri mereka.Islam pada PAS hanyalah hudud,hukum jenayah syariah!
Almaklumlah rakyatnya ramai terbabit dengan jenayah syariah!!!


Cermin diri dulu sebelum nak mengata orang ......

7 comments:

Anonymous said...

Mesir kalau otak pemerintah=al sisi mananya nak buat hudud.

Senarai tabung haji....tu semua x perlu sebut la. Siapa memerintah pun kena buat. Masalahnya berapa banyak penipuan yg berlaku dalam organisasi2 yg disebutkan. Yang dah masuk mahkamah dan yang orang tak tahu. Sesetengahnya pun bukan 100% ikut Islam sebenar. Nama je Islam.

Dah namanya diurus bee end. Rojaklah jadinya.

Kalau Pakatan memerintah, pengurusan akan jadi lagi baik dan telus. Simpanan mungkin lebih banyak kerana tak bocor. InsyaAllah lebih banyak pembaharuan dan inovasi baru.

Tak cerdik, kalau minta bukti kejayaan di Kelantan. Macamana nak buat kerja kalau royalti dan lain2 hak Kelantan disekat? Walaupun cukai negara rakyat Kelantan pun bayar. Bantuan kalau masuk Kelantan pun melalui orang bee end saja. Bocor plak tu.

Tak percaya? Undi Pakatan dan beri peluang Pakatan perintah kerajaan pusat. Bru boleh buat kerja kemas.

Anonymous said...

UMNO tolak islam dan mengahlalkan babi.Selamat memakan babi org UMNO..

Anonymous said...

pancung leher pun aku tak undi PR! tak sanggup aku berketuakan peliwat dan pemimpin kaki seks!lagi satu aku tak kan taat kepada pemerintah kafir! PR semuanya kafir laknat!

Anonymous said...

engkau sokong la mkn babi tu ya.tiada lg pembuktian kes liwat hanya pembohongan semata2.MCA, MIC dan Gerakan bukan ke kafir.nampak sangat mamat ni bahlol..

Anonymous said...

Aikkk anon 12:45

Elllehhh buat lupa lak...malu lak nak mengaku
.....
Semua orng pun tahu yng nak makan babi naib presiden PASpispus Mat Sabu...

Anonymous said...

memporak perandakan Negara,umtuk memuaskan nafsu.

Usin Malaun said...

org UMNO sendiri yg memporak perandakan Negara,untuk memuaskan nafsu dan menjaga kepentingan politik bukanya menjaga kepentingan rakyat dan Islam..