Sunday, 8 June 2014

POLIS TERLALU HINA DI MATA CINA!!!Majoriti Pegawai dan Anggota POLIS hari ini rela bermatian untuk menjaga keamanan dan ketenteraman semua rakyat Malaysia. Adakah patut perjuangan ini disamakan dengan anjing ?


Dah elok jadi manusia mengapakah otak macai dap ni lagi teruk daripada otak binatang?Mungkin family dia pernah jadi penjenayah yang terbunuh oleh operasi polis, tuu lah yang marah sangat!!!Pegi je rompak rumah dia dan jumpa bini ke adik dia ke akak dia ke,rogol bergilir-gilir sampai puas lepas tu kita tengok dia jumpa polis atau tidak! Biar dia selesaikan sendiri masalah dia. Bila Orang Islam berkuasa, kuat, bertamaddun dan maju maka Kafir akan berusaha untuk menjatuh mereka dengan apa cara sekali pun....diulangi... dengan apa cara sekali pun...kita jangan tertipu dengan muslihat bangsa Iblis ini!!!Macam Manalah Pembangkang nak perintah negara...belum perintah lagi dah nampak semua perangai buruk dia orang.
Please PDRM tolong siasat orang ni. Ini mesti penjenayah yang di kehendaki yang masih bebas ni.Semoga semua anggota keselamatan kita tabah & sabar menghadapi segala cacian..kami sentiasa menyokong anda..

1 comment:

Anonymous said...

Bila ikhlas bekerja, beramal lillahi Ta'ala, lantaklah org nak kata apa.