Monday, 11 April 2016

PENGKHIANATAN TUN M TERHADAP NEGARA WAJIB DITENTANG RAKYAT JELATA!!!MANUSIA INI SUDAH SEMAKIN GILA
SUDAH NYANYUK KAH DIA?
ATAU DAH MULA BUANG TEBIAT?

BOLEHKAH KITA SEBAGAI RAKYAT YANG SAYANGKAN NEGARA MENERIMA PERBUATAN TERKUTUKNYA YANG JELAS BERBENTUK PENDERHAKAAN KEPADA NEGARA.

MENGUNDANG CAMPUR TANGAN ASING UNTUK MENJATUHKAN DS NAJIB MENYERLAHKAN LAGI KETIADAAN TAAT SETIA KEPADA NEGARA SENDIRI.SAMA AJE PERANGAINYA DENGAN SANG RAJUNA TAPA YANG MEMBUKA PINTU KOTA
SINGAPURA KEPADA TENTERA MAJAPAHIT HANYA KERANA MARAHKAN SULTAN.

SAMA JUGA PERANGAINYA DENGAN NINA KATU YANG MEMBUKA PINTU KOTA MELAKA KEPADA TENTERA PORTUGIS HANYA KERANA MARAHKAN SULTAN YANG MENGHUKUM RAJA MENDALIAR DAN SI KITOL.

PERBUATAN 2 ORANG PENGKHIANAT INI KEKAL DALAM CATATAN SEJARAH DAN DI SEBUT-SEBUT OLEH ANAK CUCU SEBAGAI PENDERHAKA YANG MENGHANCURKAN NEGARA SENDIRI.

SEJARAH TERSEBUT AKAN DISAMBUNG PULA OLEH SI TUA NYANYUK INI.SAYANG SEKALI DIA YANG DIPUJA DAN DISANJUNG SUATU KETIKA DULU SEBAGAI NEGARAWAN TERBILANG KINI MENCEMAR IMEJ SENDIRI DENGAN PERBUATAN YANG SANGAT BERTENTANGAN DENGAN PRINSIPNYA SENDIRI.

DULU DIA SANGAT MENGUTUK PERBUATAN PEMBANGKANG MENYERET PIHAK ASING MENENTANG KEPIMPINANNYA SEBAGAI PERBUATAN MENGKHIANATI NEGARA SENDIRI!

SEKARANG BARU DIA RASA SENDIRI BAGAIMANA SUSAHNYA JADI PEMBANGKANG YANG TERHAD KEUPAYAANNYA MENENTANG ORANG YANG MEMEGANG KUASA.AKHIRNYA DIA SENDIRI MENGGUNAKAN KAEDAH YANG SAMA DENGAN PEMBANGKANG YANG SELALU DITEKANNYA DULU!
Bolehlah kita katakan sekarang ini Tun Mahathir sudah menggapai level nyanyuk yang nyata.Tindak tanduknya ketika ini juga boleh diperkatakan sangat terdesak yang melampau.

Plan A hingga Z sudah gagal, plan gila terlampau pulak digunakan untuk menewaskan Najib Razak setelah gagal dengan cara kotor. Jadi sekarang dia terpaksa gunakan cara busuk untuk menghalalkan cara.

Gabungan dengan Pakatan Harapan dengan mewujudkan jenama "Save Malaysia" juga nampaknya gagal teramat sangat.

Modal fitnah 1MDB juga gagal. Menghasut ahli Umno menolak Najib juga gagal. Menggunakan si sembab Muhyiddin juga gagal, menggunakan pengaruh anak nya yang manja, Mukhriz juga gagal yang sangat nyata. Menggunakan balaci sesak dan sengetnya si khairuddin juga gagal.

Menggunakan media asing seperti Wall Street Journal dan Sarawak Report juga gagal, juga Facebook radikal kepunyaan penjilat tegarnya iaitu page SSTDMM dan Kelab Che Det juga gagal dengan teruk.

Maka boleh dikatakan orang tua itu bakal hanyut dengan propaganda ciptaannya sendiri.

Sayonara Mahathir, kalau ini senjata terakhir untuk anda gunakan menjahanamkan kesemuanya, termasuk negara, memang wajiblah anda ditentang habis-habisan.

3 comments:

Anonymous said...

KENAPA ALLAH SWT IZINKAN DOA DRM UNTUK PANJANG UMUR? TENTU ADA HIKMAHNYA KAN...

Anonymous said...

Allah masih beri peluang untuknya bertaubat dan membetulkan anak-anak beliau yang terlibat dengan jenayah akidah.

Anonymous said...

Bodoh..dgr betul2..bila masa dia suruh org luar jatuhkan najib.Psl Tun semua nmpk salah.Salah laku urus 1mdb shahrol kena.Jh low goyang kaki.Yg itu x nmpk.Org umno je kata Najib ok.Tp rakyat kata k.o atau x ok.