Monday, 18 May 2015

PERISTIWA TRAGIS DI ISTANA MELAKA BERULANG KEMBALI!!!


Ulasan pengomen blog Kutukan 
Dewata!!!


Golongan Mamak Naina Katu yang didokong 

kuat oleh Mamak Boss Mahathir Mohammed, 
ini berterusan menabur onar dan fitnah supaya 
Orang-Orang Melayu membenci Para Pemimpin 
dari Kalangan Orang-Orang Melayu khususnya 
PM Najib dan TS Muhyiddin.

Golongan Mamak ini disokong kuat oleh 
Blogger Kuat PemFitnah seperti:

1. Syed - Outsidethe box.
2. Din Turtle.
3. Apanama
4. A Kadir Jasin
5. Zainuddin Maiden
6. Celah Gelegar
7. Putra Merdeka
8. Just Read
9. Minaq Jinggo- Jinggo Photos
10. Mummy Rokiah
11. Another Bricks of The Wall
12. Kluang Diamond
13. Just My Thoughts

Ada juga Blogger-Blogger Melayu di atas 
yang tercocok hidung dalam mengikuti 
dakyah, fitnah yang dipelopori oleh 
golongan Mamak.

Melayu harus waspada pada Blogger 
Golongan Mamak yang setiap Hari cuba 
Melemahkan dan Menjatuhkan Usaha-
Usaha yang dibuat oleh Kerajaan UMNO/
BN yang majoritinya Orang-Orang Melayu.

Kerajaan Melayu Melaka jatuh ke tangan 
Portugis, bermula era Penjajahan Asing 
disebabkan Golongan Istana dikuasai dan 
dikawal oleh Golongan Mamak.

Hari ini, Golongan Mamak menguasai seluruh 
Pentadbiran Kerajaan Malaysia - Ketua 
Setiausaha Negara, Ketua Perbendaharaan 
Negara, Ketua Polis Negara, Majlis Keselamatan 
Negara, Tabung Haji, waimma 1MDB semuanya 
diterajui oleh Mamak.

Lemah dan bodohkah Orang Melayu bila 
mana Semua Jawatan Tinggi Kerajaan 
diterajui oleh Mamak? 

Bila lagi Orang Melayu Hendak INSAF???

8 comments:

Anonymous said...

salam, ini bukan masaalah mamak atau melayu ini masaalah negara ,kalau pemimpin rasuah dan menimbulkan banyak onah akhirnya negara melayu islam akan terkubur jadi eloknya najib undur mudah2an ALLAH lindungi negara ini

Anonymous said...

sokong Najib.

Anonymous said...

hilang dah kredibiliti blog ni..pergilah buar survey tgk sokongan pada kerajaan makin naik atau turun..6 juta pengundi muda akan mengundi pada pru akan datang..jgn lupa tue bloger berbayar..

Anonymous said...

YO Blogger KD..KLU recaj prepaid pun agak2 la...nnt org menyampah

Anonymous said...

Binatang bila melintas jalan tidak faham undang-undang lalu lintas main redah saja.Harap manusia pun janganlah jadi macam itu,fikir-fikir lah apa yang kita nak ucapkan?.Mengapa kita tak mahu marah pada orang-orang yang menjemput dan yang mengadakan majlis itu?.jangan terlalu emosi walau pun PM orang senegeri dengan kita.

ustaz roslankama said...

ini komen pembaca KD.dia ajak kita share sekali untuk ketahui hati nurani rakyat marhain! jangan ingat mahathir aje boleh cakap ikut dia suka! matang sikit kalau nak komen orang pun.kalau ikut otak yang Allah beri sebagai hambanya kita kena tengok mana yang benar mana yang salah! dalam kes 1MDB mahathir dan berbohong 4 kali.TH mahahthir berbohong sekali.last sekali berbohng kes speaker!jangan ingat mahathir tu maksum sangat!gerakan mahathir ni gerakan pendehakaan raja mandeliar!

Kutukan Dewata said...

Blog aku ni blog peribadi,tak macam orang lain dapat upah! jangan hanya kerana tidak sependapat boleh tuduh aku di recaj prepaid oleh orang lain! aku ni bukan bangsat sampai tak mampu nak tanggung kos!sokongan rakyat kalau survey ikut nafsu tentulah memihak kepada kepentingan diri!jangan takbur sangat!kalau bermodalkan kebencian dan burukkan orang lain ingat Allah nak tolong ke? PRU lambat lagi.masa akan tentukan!

Anonymous said...

Najib pun sama bagi mamak jadi KSN lepas tu KSP dan EPU semuanya mamak seperti Tun pernah cakap Melayu Mudah Lupa Mamak je yang Tak Lupa ...rakyat bosan kalau melayu ber bau mamak seperti Najib