Friday, 12 December 2014

KAKI KUAT MEMAKI AJAK ORANG BERDEBAT!!! JADILAH MAJLIS MEMAKI HAMUN!!!Pemuda harapan bangsa! Pemuda yang 
sudah tiada jati diri!!!by Ali Abd Jalil  


Oi Khairy Jamaludin Racist !

Lahir di Kuwait, dok oversea 20 tahun.. Baru jadi menteri dah berlagak terlebih Malaysia plak... Gua dan Alvin Tan lahir dan membesar di Malaysia.. Kami dok Malaysia lebih lama daripada lu beb, LU SAPA NAK SEKAT GUA BALIK ???
Gua cabar Khairy Jamaludin berdebat di skype.. buat live di internet.. Disaksikan oleh rakyat secara live.. Kita debat gentleman... PELARIAN vs MENTERI !
Lu pong pang dok terpekik cakap pasal Melayu kan... Menjilat bontot sultan dan perasan terlebih Melayu ?? Dok jaja keris kontot pi ugut bangsa lain macam Malaysia kepala bapak umno punya ??

Ni, gua anak Melayu lahir dan membesar di Tanah Melayu... Gua budak baru nak up,. kenal politik di jalanan je bro... Bukan level macam lu, dari lahir sampai sekarang hidup mewah kaya raya
Khairy pernah debat dengan ramai politikus.... Walaupon gua ni ilmu tak sampai Oxford, gua nak tengok hujah dia pasal apa yang dia tau pasal Malaysia... Kepada siapa yang sokong debat ni dibuat dan direkod, sila share ramai ramai!!!

MENYALAK KAT FACEBOOK AJE YANG BUDAK SEWEL NI PANDAI! TENGOK BAHASA DIA PUN DAH TAHU TAK LAYAK UNTUK BERDEBAT!

BERDEBAT DENGAN MANUSIA YANG TAK TAHU ADAB SOPAN DAN TAK TAHU MENGHORMATI ORANG LAIN DAN ORANG YANG LEBIH TUA AKAN MENGHASILKAN MAJLIS CACI MAKI,BUKAN DEBAT!

MANUSIA YANG PENUH DENDAM DAN KEBENCIAN DI SERTAI EMOSI YANG TAK SEIMBANG TIDAK LAYAK DAN TIDAK SESUAI UNTUK MENYERTAI MAJLIS BERBUDAYA ILMU!

MANUSIA JENIS INI HANYA BOLEH DILETAKKAN DI KEDAI KOPI ATAU DI LORONG BELAKANG LORONG HAJI TAIB!SEBAB BAHASA DIA SESUAI DAN MIRIP BAHASA PELACUR JALANAN!

MELAYAN KEHENDAK DIA AKAN MENJADIKAN ORANG LAIN SERUPA DENGAN DIA!ORANG JAHIL MERASAKAN DIA LEBIH HEBAT DARIPADA ORANG LAIN!TETAPI BILA BERHADAPAN SITUASI REALITI DIA AKAN LARI MEMBAWA DIRI HATTA KELUAR NEGERI!

MANUSIA JENIS INI JELAS KEBACULANNYA!

TOK GURU DIA DAN SEKOR LAGI ADALAH MANUSIA DIBAWAH NI!!!


No comments: