Wednesday, 10 December 2014

BARUA KAFIR!!!


Anwar Ibrahim mengaku baca Bible dalam penjara.

Pertama aku tak sangka ada pengakuan sedemikian oleh seorang muslim. Adakah ia untuk menarik hati pendengar dan macam nak kata agama kristian pun betul juga.

Ini mesej sangat bahaya bagi aku. kerana dalam masa kita hormati agama lain tetapi kita tak boleh tunjuk agama mereka itu benar.

Tak salah aku hanya agama yang benar ialah Islam dan kita kena pegang akidah ini.

Nak puji dan sebut dok baca bible tu di tengah pentas gereja adalah tindakan tak bermoral bagi seorang islam.

Aku tak tahu kenapa haji hadi atau nik aziz tak ulas isu ini. sedangkan agama dan politik perlu dilihat tanpa mengira sesiapa sahaja.

jika anwar salah cakap maka sebagai ahli agama mereka kena betulkan. jangan biarkan pakatan politik menghalang kebenaran dari mulut dua orang tokoh pas tu.

Jangan kerana mahukan undi dari agama kristian, semua perkara mereka buat matlamat menghalalkan cara.

Walaupun mungkin matlamat kejayaannya itu menyanggah cara atau teknik apa yang ingin dicapainya, bukanlah satu hal yang dibenarkan dalam Islam. Sesungguhnya konsep ‘Matlamat Menghalalkan Cara’ ini tidak pernah ada di dalam Islam.
 • Memang gila glamour,sejak dari zaman jahiliah lagi!

 • Gambar yang paling menarik! Kenapa aku kata menarik??Sebabnya ada yang berkopiah dan bermaju melayu nampak ciri-ciri macam Melayu Islam tetapi bermegahkan latar belakang salib. 

Inikah bendera hijau putih kosong perjuangkan selama ini?? Maknanya berjuang untuk Islam adalah indah khabar dari rupa, selalu membisu dan membuta tuli, memalukan sungguh.

Kiasu DAP gelak ketawa berdekah-dekah dapat hamba abdi free!!!

Kita hanyut kerana manusia-manusia ni... Kenapa?

Kalaulah pemimpin diatas pentas seperti gambar dibawah adalah pemimpin Umno, agak-agak apa akan jadi?

Menyalak macam anjing bukan? Kerana manusia-manusia
ni yang rakus mahukan kuasa sanggup gadai apa pun asalkan matlamat mereka tercapai, baik tak payah kita sokong. Sekarang pun kita dah nampak begitu teruknya manusia-manusia durjana ini.Gambar yang paling menarik hari ini. Kenapa aku kata menarik??

Sebabnya ada yang berkopiah dan bermaju melayu nampak ciri2 macam Melayu Islam tetapi bermegahkan latar belakang salib. Inikah bendera hijau putih kosong memperjuangkan selama ini?? Maknanya berjuang untuk Islam adalah indah khabar dari rupa, selalu membisu dan membuta tuli, memalukan sungguh.

Kiasu DAP gelak ketawa berdekah2... Kita hanyut kerana manusia2 ni... Kenapa?

Kalaulah pemimpin diatas pentas seperti gambar dibawah adalah pemimpin Umno, agak-agak apa akan jadi? Menyalak macam anjing bukan? Kerana manusia2 ni yang rakus mahukan kuasa sanggup gadai apa pun asalkan matlamat mereka tercapai, baik tak payah kita sokong. Sekarang pun kita dah nampak begitu teruknya manusia2 durjana ni.
 • PAS kopiah semua dah jadi keliru dan celaru.

 • Bila nak bertobat oooi!

 • Dah kena air sumpah kot?Sebab tu tak ada lagi 
 • takbir.

 • Kalau dulu bukan main lagi sebut allahuakbar.....

 • Berpandukan al quran.Sekarang sudah terbalik 
 • berpandukan buku jingga.

 • Apa sudah jadi dengan ulamak-ulamak Pas hari 
 • ini?Dah meninggal ke?Tiada pula komen dia 
 • orang!!!


TAHALUL SIYASI BERJAYA MENGUBAH RUPA 
PARAS DAN BENTUK TUBUH PAS DARI ANAK 
DARA MENJADI PONDAN BERHIAS!!

No comments: