Saturday, 26 March 2016

NAJIB DAPAT 2.6 BILLION DUIT DERMA.TIGA JAHANAM NI SAMAN NAK DAPATKAN 2.6 BILLION !!!


Raja Mendaliar,Si Kitul,Naina Katu!

Perbuatan 3 STOOGES ni bagi saya hanya akan mengganggu IKRAR PM untuk meneruskan komitmennya mentadbir negara dengan berlandaskan pertimbangan terbaik untuk memastikan Malaysia mencapai status negara maju menjelang 2020...

Sepatutnya PM yang saman Tun M ni kerana memberikan persepsi serta fitnah terhadap PM sebelum ni... kan....Rupanya dia yang mahu 2.6 b tu.Patutlah sana sini buat fitnah.DSN tak saman che det dah cukup baik. Lagi tak sedar diri cuba muhasabah diri dah tua.


Madey lupa 2 perkara sebelum buat saman sebab dia dah nyanyuk.Madey tak masukkan sekali AG dengan SPRM sebagai deffenden ke 2 dan ke3.


Rumah sebelah sana bukan main happy lagi bila madey dengan badut-badutnya buat saman pada DS Najib.Kes saman tu nanti akan semakin meningkatkan populariti PM... sebab aku yakin beliau dipihak yang benar...Madey dah nyanyuk sebenarnya....rakyat akan melihat semua ini.


Dah elok DS Najib diam tak nak kacau hidup madey dengan anak-anak madey...tapi madey sendiri yang membuka pekong di dada.


Apa-apa pun pasti Tun M dan badut-badutnya itu punya bukti yang kukuh tentang penyalahgunaan kuasa oleh DS Najib.Mungkin ada 6 kotak bukti-bukti yang sahih dan benar pada mereka.Atau mungkin mereka sekadar nak buat lawak atau nak buat kecoh untuk terus nak kekalkan nama mereka jadi sebutan semua orang. 

1 comment:

Anonymous said...

Tak habis2 pasal duit. Harta & duit lebih mudah membuatkan manusia berdengki-dengkian & hilang kewarasan. Bijaksanalah mengumpul duit & harta kerana ia kekadang membawa kpd penyesalan.

Kecelakaan besar bagi tiap-tiap pencaci, pengeji, Yang mengumpulkan harta dan berulang-ulang menghitung kekayaannya. Ia menyangka bahawa hartanya itu dapat mengekalkannya (dalam dunia ini)!. Tidak! Sesungguhnya dia akan dicampakkan ke dalam "Al-Hutamah". (Surah Al-Humazah : 1-4)

dan ini

Kamu telah dilalaikan (daripada mengerjakan amal bakti) oleh perbuatan berlumba-lumba untuk mendapat dengan sebanyak-banyaknya (harta benda, anak-pinak pangkat dan pengaruh), - Sehingga kamu masuk kubur. Jangan sekali-kali (bersikap demikian)!. Kamu akan mengetahui kelak (akibatnya yang buruk semasa hendak mati)!. Sekali lagi (diingatkan): jangan sekali-kali (kamu bersikap demikian)! Kamu akan mengetahui kelak (akibatnya yang buruk pada hari kiamat)!. (Surah At-Takaathur : 1-4)