Monday, 28 March 2016

MAHAZALIM KEMBALI LAGI???


Kenapa Tun M digelar MAHAZALIM oleh pembangkang satu ketika dahulu .....?
Mungkin ini salah satu kezaliman yang dilakukan oleh Tun terhadap rakyat sehingga menyebabkan kerugian kepadanya. Dia ditangkap, dipenjara tetapi akhirnya didapati tidak bersalah.

Nallakaruppan mahu menyaman Tun M kerana telah menzaliminya dan menyebabkan kehilangan 3 jawatan sedangkan dia didapati tidak bersalah .....

“Saya mahu menuntut ganti rugi atas segala kehilangan yang telah dialami, Oleh kerana Dr. Mahathir tidak sukakan Datuk Seri Anwar Ibrahim dan saya kawan baik Anwar pada ketika itu, saya telah ditangkap dan dipenjarakan, bukannya atas tuduhan memiliki peluru pistol tanpa permit.

“Setelah diputuskan tidak bersalah dan dibebaskan, saya telah kehilangan semua terma­suk ketiga-tiga jawatan tertinggi saya. Dr. Mahathir telah meme­rangkap saya sehingga menjadi buruan polis. Beliau adalah puncanya,” katanya dalam sidang akhbar di sini hari ini.

Alangkah zalimnya beliau ditangkap dan dipenjara hanya kerana dia berkawan dengan Anwar Ibrahim. Selepas didapati tidak bersalah beliau telah dibebaskan tetapi beliau telah kehilangan 3 jawatan besar.


SANGGUP MENGORBANKAN PRINSIP PERJUANGAN DAN SIFAT-SIFAT SEORANG NEGARAWAN ULUNG DEMI KELANGSUNGAN TAIKUN-TAIKUN KESAYANGANNYA.

1 comment:

tok toyol said...

Jangan pandang belakang takda makna pun. Botol kicap ni,memang lidah biawak depan belakang lain, soksek DSAI lepas RM50 juta. ISA lama dah terhapus.....saman je lau berani!......Waa pasti takda merit, Hakim pun pening zaman Firaun dah berbilion masehi menjadi sejarah. kini zaman Perompak bermaharajalela........Peliwat Hak Mutlak
beluasa..................Punitive....................