Wednesday, 27 June 2012

SADIS!!!!!!!!

Hanya kerana berebut laluan leher gadis terkulai ditetak.





gadis di bunuh kejam di China.
Pada 23 Jun 2012 seorang gadis 20an, dikatakan berjalan sambil menarik bagasi di sebatang jalan yang sibuk. 
Gadis tersebut kemudian bertembung dengan seorang lelaki 30an, yang sedang membawa keranjang kayu yang dipenuhi dengan botol-botol kosong yang dikutip sekitar kawasan.
Disebabkan kedua-duanya mempunyai barang untuk diheret dan tidak mahu mengalah maka tercetuslah perbalahan.
Lelaki itu naik berang dan kemudian mengambil parang daging yang ada di dalam trolinya.
Akhirnya dalam sekelip mata sahaja gadis tersebut rebah dalam keadaan berlumuran darah.

lelaki tersebut akhirnya berjaya  ditahan pihak berkuasa.
西安:24岁拾荒男东大街砍死21岁女子

moralnya perempuan jgn nak ego atau eksen sangat bila berhadapan dengan lelaki. Walau kau perasan kau cantik tapi kalau lelaki yang ada dihadapan kau tak pandang pun pada muka cantik dan keseksian  ni la jadinya...  lelaki bila otak dia letih atau dia kurang waras ada dia kesah kau perempuan cantik atau seksi...buang masa je bergaduh dengan lelaki hanya kerana perkara kecil....walaupun muka dia hensem macam kat atas tu....errrr hensem ke tuh.

1 comment:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.