Sunday, 8 May 2016

Betul Ke UMNO DiPenuhi Orang-Orang Bodoh .....?
Tun M, pembangkang termasuk macai-macainya, penjilat dan penyudu taik babi DAP kata UMNO dipenuhi dengan orang-orang bodoh. Ibaratnya tak ada orang cerdik dalam UMNO. Bodoh setara mana agaknya tu?

Tun M pun dulu termasuk dalam kategori orang-orang bodoh dalam UMNO jugak lah. Tapi sebab hari ini dia sudah tidak berada dalam UMNO maka dia sudah jadi orang cerdik agaknya. Tapi Boboiboy Tun M masih tergolong dalam golongan orang-orang bodoh jugak sebab dia masih dalam UMNO.

Tak apalah dia orang nak kata apa pun. Tapi hakikatnya orang-orang yang mereka kata bodoh ni lah yang memajukan Malaysia selama lebih 50 tahun memerintah sehingga Malaysia seperti yang ada pada hari ini. Yang cerdik-cerdik dalam pembangkang tak ada apa-apa sumbangan pun untuk memajukan Malaysia sehingga pesat membangun seperti hari ini.

Tak payah ambil contoh tempat lainlah. Ambil je Kuala Lumpur sebagai contoh. Dulu masa sebelum merdeka Kuala Lumpur ibaratnya macam pekan koboi je. Selepas merdeka tahun 1957 Perikatan menjadi kerajaan mula memerintah. Dan pada hari ini Kuala Lumpur sudah pesat membangun serta banyak bangunan pencakar langit. Semuanya hasil dari kerja orang-orang bodoh. Orang cerdik pembangkang hanya cerdik menghentam usaha orang lain,tak menyumbang apa-apa pun.

Ada bangkangan dari macai-macai, penjilat dan penyudu taik babi DAP .....?

Cuba kau orang senaraikan jasa-jasa orang cerdik pembangkang?Madey...Mukhriz...Muhyiddin ...Fieafdal...Khairuddin ...Anina yang berebut nak kan DsNajib letak jawatan sudah tentu nak Kan UMNO yang mereka anggap bodoh....
Jika mereka cerdik.kenapa tak buat PARTI LAIN macam PAN....???
Kenapa umno?...Biarkan lah parti orang bodoh ni mentadbir negara...
Jika kau orang semua cerdik ayuh !

Meh buat parti baru lawan umno bodoh....


JANGAN TAU MELALAK AJE....kata cerdik....Madey yang keluar umno masih sibuk urusan umno apa hal? 

No comments: