Sunday, 8 May 2016

APAKAH BENAR TMJ YANG CAKAP MACAM NI???


Kalau benar dia yang cakap dan bukan kerja oleh cyber trooper yang diupah maka amat malang lah dia ini!

Kami ahli umno yang dianggap bermentaliti sampah mungkin akan bermentaliti republikan pula.Kami boleh melupakan kenangan lalu untuk membina kenangan baru!


Umno yang tertubuh di Istana Johor akhirnya dihina oleh Istana Johor juga!Parti sampah inilah juga yang sentiasa memelihara kemuliaan kesultanan Melayu hingga kekal ke hari ini.

Mungkin dia dah jemu dengan kemewahan yang 
dia kecapi selama ini.Dia mahu umno mati supaya pembangkang yang bermentaliti republikan akan 
ambil alih pemerintahan negara.

Bila dia hilang kedudukannya nanti,kami ahli 
umno sampah ni dah tak berdaya nak tolong dia lagi.Tanggunglah sendiri akibat keceluparan mulutnya!


Budak mentah ini bercakap ikut sedap mulut dia aje.Diharapkan kata-kata di atas tu bukan kata-katanya!!!

TERJEMAHAN RAKYAT UNTUK ANTI NAJIB!!!


RM2.6 Billion yang dijaja oleh DAP, PKR dan yang lebih teruk lagi oleh Protoons siang dan malam tak ada kesan pun kepada mentaliti pengundi-pengundi di Sarawak dalam menentukan Kerajaan Negeri.

Mereka tahu ianya hanyalah fitnah yang dijaja oleh Madey sepanjang masa.Allah tunjukkan yang benar tetap benar,yang salah ternyata salah.Allah pun tak kan bantu perjuangan yang bersandarkan dan bermodalkan fitnah!!!

Tahniah Tok Nan Satem & team...Beliau gigih memberi penerangan setiap isu-isu yang mengaitkan PM & BN...Sehingga mmbawa kemenangan besar dalam PRN...

Satu keputusan yang cemerlang dibawah BN pimpinan DS Najib.

Sungguh!!!

Kupasan isu oleh apai Adenan pun cukup menyucuk jiwa..


"Kalau nak mansuhkan GST di Sarawak.. mintak DAP dan  PKR mansuhkan GST di Selangor dan Pulau Pinang"


Kehkehkeh!!!

Pembangkang juga perlukan GST untuk majukan negeri yang mereka tadbir...

Hanya TM (Tong Mahataik) dan TM (Team Monyetnya) yang masih tak habis-habis menyalak pasal derma 2.6Bil.

Betul Ke UMNO DiPenuhi Orang-Orang Bodoh .....?
Tun M, pembangkang termasuk macai-macainya, penjilat dan penyudu taik babi DAP kata UMNO dipenuhi dengan orang-orang bodoh. Ibaratnya tak ada orang cerdik dalam UMNO. Bodoh setara mana agaknya tu?

Tun M pun dulu termasuk dalam kategori orang-orang bodoh dalam UMNO jugak lah. Tapi sebab hari ini dia sudah tidak berada dalam UMNO maka dia sudah jadi orang cerdik agaknya. Tapi Boboiboy Tun M masih tergolong dalam golongan orang-orang bodoh jugak sebab dia masih dalam UMNO.

Tak apalah dia orang nak kata apa pun. Tapi hakikatnya orang-orang yang mereka kata bodoh ni lah yang memajukan Malaysia selama lebih 50 tahun memerintah sehingga Malaysia seperti yang ada pada hari ini. Yang cerdik-cerdik dalam pembangkang tak ada apa-apa sumbangan pun untuk memajukan Malaysia sehingga pesat membangun seperti hari ini.

Tak payah ambil contoh tempat lainlah. Ambil je Kuala Lumpur sebagai contoh. Dulu masa sebelum merdeka Kuala Lumpur ibaratnya macam pekan koboi je. Selepas merdeka tahun 1957 Perikatan menjadi kerajaan mula memerintah. Dan pada hari ini Kuala Lumpur sudah pesat membangun serta banyak bangunan pencakar langit. Semuanya hasil dari kerja orang-orang bodoh. Orang cerdik pembangkang hanya cerdik menghentam usaha orang lain,tak menyumbang apa-apa pun.

Ada bangkangan dari macai-macai, penjilat dan penyudu taik babi DAP .....?

Cuba kau orang senaraikan jasa-jasa orang cerdik pembangkang?Madey...Mukhriz...Muhyiddin ...Fieafdal...Khairuddin ...Anina yang berebut nak kan DsNajib letak jawatan sudah tentu nak Kan UMNO yang mereka anggap bodoh....
Jika mereka cerdik.kenapa tak buat PARTI LAIN macam PAN....???
Kenapa umno?...Biarkan lah parti orang bodoh ni mentadbir negara...
Jika kau orang semua cerdik ayuh !

Meh buat parti baru lawan umno bodoh....


JANGAN TAU MELALAK AJE....kata cerdik....Madey yang keluar umno masih sibuk urusan umno apa hal?