Saturday, 28 February 2015

TAUBAT MAKSIAT,ISLAM LIBERAL!!!Remaja sekarang! Sambil buat maksiat sambil berdoa????!!!Sebenarnya aku agak ketinggalan dalam bab berdoa cara baru ni.. Tak tahu pulak boleh berdoa selepas bermaksiat ye..


Mungkin dengan cara yang dipraktikkan oleh couple melayu dalam gambar tu, Tuhan akan lebih mudah makbulkan doa dia orang kot..


Tak pun, dengan cara berdoa selepas berpeluk sakan, Tuhan akan restui hubungan diaorang.. Perghh.., memang superb la beb bebudak sekarang kann..


Aku rasa, ni lah Islam liberal yang cuba diperkenalkan oleh golongan berhaluan kiri dalam negara kita ni..


Kalau peliwat dan pelanggan Chinadoll pun boleh dia orang angkat sebagai bakal Perdana Menteri, apa nak heran dengan situasi remaja diatas tu kann…

CUKUP-CUKUPLAH BERBELAS TAHUN RAKYAT MALAYSIA DISAJIKAN DENGAN MASALAH KELUARGA YANG BERMASALAH INI! MACAM MANALAH MALAYSIA NAK MAJU???
Warkah terbuka Abang Rashid ...


Sayang ku Nuha, dengarlah nasihat abang Rashid


Nuha, abg kesian dan simpati kat Nuha. Abg faham anak mana yg tak sayang papa dia... 


Kesiannya kat Nuha.. Susah sebenarnya abg nak jelaskan sbb perkara ni mungkin Nuha pun tak berpengalaman buat. Tapi abg kena gak cerita kat Nuha supaya Nuha faham dengan jelas...


Nuha, izinkan abg cerita kat Nuha. Nuha pun dah besar, dah bergelar isteri orang pun. Mesti Nuha tahu yg air mani papa ada dlm dubur Abg Pon. Bukan meleleh kat luar tapi sedalam 4cm. Kira panjang jari kelingking gak tu...


Nuha, air mani diciptakan tuhan dgn ciri yg sgt unik. Ianya tak boleh keluar begitu saja. Kena berlaku suatu proses dlm satu jangka masa baru air tu boleh dikeluarkan.


Utk makluman Nuha, air mani papa Nuha hanyalah Mama atau Papa sendiri sahaja yg boleh keluarkan. Macam mana nak keluarkan atau macam mana air mani tu boleh keluar? Errr Nuha tanyalah kat mama ye...


Uncle Najib takleh keluarkan air mani papa. Aunty Romah pun tak boleh. Pakcik polis pun takleh keluarkan jugak. Abg Pon??? Ye, Abg Pon boleh tolong kekuarkan air mani papa dengan izin papa Nuha...


Jadi untuk kata papa Nuha difitnah, dianiaya & dizalimi adalah mustahil Nuha. Papa  dah buat perkara yg menyakitkan hati mama. Dia dah cari mama lain tapi mama lain tu lelaki mcm papa...


Papa Nuha tu jahat.. Dia tipu Nuha... Dia tipu mama Nuha... Dia tipu adik beradik Nuha.. Dia tipu rakyat....


Percayalah pada abg Nuha...Insan yang menyayangi mu.


Oh terlupa beritahu


Usahlah ingat kamu nak tanding di Permatang Pauh. Orang menyampah politik keluarga ....

RAJA ADIL RAJA DISEMBAH! RAJA ZALIM RAJA DISANGGAH!!!
Penjelasan daripada Nurul Nuha sendiri kenapa beliau dan Wan Azizah membuat permohonan pengampunan tersebut ,

KENYATAAN MEDIA24 FEBRUARI 2015

Segala puji bagi Allah yang Maha Kuasa.
Bagi pihak keluarga kami, saya dengan penuh rasa rendah diri ingin menyampaikan rasa terharu dan bersyukur ke hadrat Illahi dengan sokongan dan semangat solidariti daripada rakan-rakan serta para penyokong di dalam dan dari luar negara.

Hari ini merupakan minggu kedua ayah kami Datuk Seri Anwar Ibrahim ditahan sebagai tahanan politik Malaysia.Atas inisiatif keluarga, kami memutuskan untuk menghantar petisyen kepada Duli Yang Maha Mulia Almu'tasimu Billahi Muhibbuddin Tuanku Al-Haj Abdul Halim Mu'adzam Shah ibni Almarhum Sultan Badlishah Yang Dipertuan Agong - berdasarkan berlakunya pengenepian prinsip-prinsip keadilan dan pembelaan daripada penganiayaan fitnah ke atas Yang Berhormat Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Mahkamah mungkin telah menjatuhkan hukuman bersalah tetapi, namun ayahanda kami tidak bersalah. Justeru itu kami membuat permohonan petisyen bersandarkan Perkara 42 Perlembagaan Persekutuan.

Kami meletakan keyakinan kepada proses perlembagaan ini serta percaya prinsip keadilan akan ditegakkan apabila kesemua fakta-fakta diteliti secara menyeluruh tanpa campur tangan politik maupun mana-mana cabang kerajaan bersesuaian dengan prinsip pemisahan kuasa melalui intitusi Raja Berperlembagaan.
NURUL NUHA ANWARPenyelaras #March2Freedom

 "Mahkamah mungkin telah menjatuhkan hukuman bersalah namun ayahanda kami tidak bersalah".


Dah yakin tak bersalah buat apa minta pengampunan di raja.


Persoalannya dia bersalah dengan saiful. Kenapa pulak minta pengampunan  yang di Pertuan Agung?Dia bersalah dengan yang di Pertuan Agong ke? Dia seharusnya dan wajib minta ampun dengan saiful.Sedangkan nak minta ampun dengan Allah pun kita kena minta ampun dengan manusia yang kita berbuat salah terhadapnya dulu baru lah Allah ampun kan kita!

Dia kena minta ampun dengan saiful dan lain-lain mangsa liwatnya dahulu barulah boleh dapat pengampunan daripada Yang di Pertuan Agong! Kalau tidak Yang di Pertuan Agong jawablah di akhirat nanti kerana mengengkari kaedah yang telah Allah tetapkan!

Adalah dengan ini di syorkan kepada Majlis Pengampunan Di Raja,mengampunkan semua pesalah yang sedang di penjarakan.Kalau orang yang melakukan kesalahan yang paling Allah murka pun boleh diampunkan apa tah lagi kesalahan lain yang Allah tak murka sangat tu!


Jadilah raja yang adil! 


Istimewa sangat kah dia sehingga boleh diampun setelah melakukan jenayah???
Apa hal orang lain yang melakukan jenayah atas sebab kesesakan hidup,kesusahan yang amat sangat atau pun kerana terpaksa dan tiada pilihan lain!

Mereka pun manusia juga yang tak lepas daripada kesilapan dan kelemahan diri!

Ampun tuanku! Raja adil raja disembah! Raja zalim raja disanggah!

Zalim di sini bermaksud meletakkan sesuatu bukan pada tempatnya!!!

APABILA GHAIRAH TERLAMPAU!!!

MELACUR DALAM SEMAKSUNGAI PETANI – Seorang ibu muda yang mengaku janda antara yang ditahan di lokasi pelacuran dekat kawasan semak di Taman Kampian, Jalan Sekerat, jam 11 pagi semalam.


Turut ditahan dua wanita dan seorang lelaki yang berperwatakan seperti perempuan di port pelacuran yang hanya dilengkapi dengan khemah serta alatan lain dipercayai untuk aktiviti pelacuran.


Bagaimanapun, hasil soal selidik mendapati wanita berusia 22 tahun itu masih berstatus isteri orang dan mempunyai seorang anak perempuan berusia dua tahun.
Pemeriksaan ke sekitar lokasi pula mendapati ia seakan-akan lokasi perkhemahan dalam semak namun dipenuhi alatan kondom digunakan untuk pelacuran.

Kesemua mereka yang ditahan anggota Penguatkuasa Majlis Perbandaran Sungai Petani Kedah (MPSPK) dengan kerjasama Pejabat Agama Daerah (PAD) Kuala Muda itu dibawa ke pejabat untuk soal siasat selain memanggil waris untuk tindakan selanjutnya.


Pegawai Agama Daerah Kuala Muda, Sheikh Alwi Osman berkata, dua perempuan ditahan mengikut Seksyen 19 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah 2014 iaitu melacur manakala seorang lagi wanita bukan Islam dilepaskan selepas diberi khidmat moral.


Menurutnya, jika sabit kesalahan, boleh didenda tidak melebihi RM5,000 atau dipenjarakan tidak lebih tiga tahun atau sebatan tidak melebihi enam sebatan atau mana-mana kombinasi hukuman itu.


“Manakala seorang lelaki berperwatakan perempuan ditahan mengikut Seksyen 26 iaitu mana-mana lelaki yang memakai pakaian perempuan dan berlagak seperti perempuan di tempat awam adalah melakukan suatu kesalahan.


“Jika bersalah, boleh dikenakan hukuman tidak melebihi RM1,000 denda atau penjara tidak lebih satu tahun atau kedua-duanya sekali,” katanya.


Beliau berkata, operasi diketuai Pegawai Penguatkuasa MPSPK, Anil Aris manakala PAD diketuai Zaiferi Zainul Abidin.-Sinarharian

Friday, 27 February 2015

PERDANA MENTERI KAUM CINA AKAN JADI KENYATAAN! MELAYU HAPRAK JADI ANJING KAFIR HARBI!!!

Pak lebai PASMA dah jadi Lebai taik kucing!!!

Sulit ! 
PERJUMPAAN DIANTARA PASMA DAN LIM GUAN ENG DI KOMTAR PADA 12 JAN 2015.

Sulit ! PERJUMPAAN DIANTARA PASMA DAN LIM 

GUAN ENG DI KOMTAR PADA 12 JAN 2015.

image

Baru baru ini pada 12 Jan 2015 satu perjumpaan diantara PASMA dan LGE telah diadakan di Pejabat Ketua Menteri Pulau Pinang pada 12 Jan 2015, jam 11 pagi.

PASMA diwakili :-

1. Dato Phahrolrazi Zawawi
2. Nasir Ahmad
3. Taib Zakaria
4. Dzulqarnain
5. Rahman Taib
6. Hazmi Hassan
7. Sayuthi Omar
8. Mohd Yusof Mohd Noor
9. Zolkifly Md Lazim
10. Nordin Majid
11. Taib Ahmad
12. Yusni Mat Piah
13. Muhaimin Sulam
14. Yacob Ali
15. Roshidi Husin

DAP diwakili :-

1. Lim Guan Eng
2. Ramasamy
3. Chow Kon Yeow
4.Jeff Ooi
5.Lim Hock Seng
6. Zairil Khir Johari
7. Ong Ah Teong
8. Harvinder singh
9. Ng Wik Aik
10. Chong Eng

Perjumpaan sulit ini yang dirancang sejak sekian lama akhirnya berjaya mencapai matlamat Dap menjadikan pak lebai Pas tunggangan dan anjing suruhan.

Majlis ini bermula dengan ucapan aluan dari Lim Guan Eng. Beliau sangat gembira dengan kedatangan PASMA.

Dalam perbincangan mereka Dato Phahrolrazi memberi jaminan kepada Lim Guan Eng yang PASMA akan membantu DAP dalam segala urusan yang diminta oleh DAP.

Malah  PASMA memberi commitment 100%  untuk pastikan Presiden PAS ditumbangkan dalam pemilihan PAS tahun ini.

PASMA juga berikrar akan membantu DAP di Sarawak dikawasan penganut Islam.

Dalam masa yang sama PASMA memohon kepada Lim Guan Eng supaya semua jawatan PENGERUSI JKKN diberikan kepada ahli PAS yang sokong PASMA, begitu juga dgn lantikan ahli majlis MPPP DAN MPSP.

Lim Guan Eng  menyatakan telah melantik ahli majlis MPPP dan MPSP dikalangan ahli PASMA dan berjanji semua jawatan PENGERUSI JKKN kuota PAS akan diberikan kepada PASMA.

Dengan bersungguh sungguh  Lim Guan Eng sangat berharap agar Hadi Awang dan golongan ulamak ditumbangkan dalam pemilihan PAS tahun ini dan PASMA akan kuasai PAS.

Beliau juga mahu PASMA membantu DAP di Sarawak secepat mungkin dan mahu PASMA menghantar pasukannya ke Sarawak dalam bulan Februari ini, segala perbelanjaan akan ditangung oleh DAP. DAP juga mahu PASMA memberi tumpuan khas dikawasan FELDA di Johor dan kawasan Melayu Johor. Johor next target utk ditawan dlm PRU 14.

Dengan kekayaan dan sumber kewangan tanpa had..Dap akan memberi peruntukan sebanyak RM1/2 juta kepada PASMA setiap 3 bulan.

PASMA dan DAP telah merangka strategi bersama utk menghadapi PRN SARAWAK dan PRU14
14. Mereka memberi tumpuan khas dikawasan Melayu. DAP akan gunakan PASMA untuk masuk ke kawasan Melayu lepas ini.

Dengan sumber kewangan dan strategi yang dirangka DAP amat yakin Hadi Awang akan tumpas kali ini.

Dalam perbincangan tersebut Dap dan PASMA bersetuju dan bersepakat akan menaikan MAT SABU jadi Presiden PAS yang baru.

Mesyuarat tamat pada pukul 12.50 tengahari dan makan tengahari.

“kaya puak Pasma ni dapat duit banyak dari Dap..”

Sanggup Cium Kaki Awek Untuk Membuktikan Cinta!!!

sekadar hiasan

Remaja Sanggup Cium Kaki Awek Kerana Cinta – Seribu satu pertanyaan tatkala melihat perlakuan seorang remaja lelaki yang sanggup mencium kaki teman wanitanya sebagai tanda cinta melalui gambar yang tersebar di laman Facebook.Fuh, habis segala bau masam kaki dihidunya!

Agak-agaklah kalau hendak tunjuk kemanisan bercinta di laman sosial.

Kalau bertahan sampai kahwin tak mengapalah, tapi kalau putus di tengah jalan macam mana?

Sampai bila-bilalah gambar awak mencium kaki itu tersebar di laman maya ya…

Thursday, 26 February 2015

HANYA DI CHINA!!!
Gadis di bunuh kejam di China.


Seorang gadis 20an, dikatakan berjalan sambil 
menarik bagasi di sebatang jalan yang sibuk. 
Gadis tersebut kemudian bertembung dengan 
seorang lelaki 30an, yang sedang membawa 
keranjang kayu yang dipenuhi dengan botol
-botol kosong yang dikutip sekitar kawasannya.


Disebabkan kedua-duanya mempunyai barang 
untuk diheret dan tidak mahu mengalah maka 
tercetuslah perbalahan.


Lelaki itu naik berang dan kemudian mengambil 
parang daging yang ada di dalam trolinya.
Akhirnya dalam sekelip mata sahaja gadis 
tersebut rebah dalam keadaan berlumuran 
darah.


lelaki tersebut akhirnya berjaya  ditahan 
pihak berkuasa.

西安:24岁拾荒男东大街砍死21岁女子

Moralnya perempuan jangan nak ego atau eksen 
sangat bila berhadapan dengan lelaki. Walau kau 
perasan kau cantik tapi kalau lelaki yang ada 
dihadapan kau tak pandang pun pada muka 
cantik dan keseksiannya,  ini la jadinya...  


Lelaki bila otak dia letih atau dia kurang waras, 
ada dia kesah kau perempuan cantik atau seksi...
buang masa je bergaduh dengan lelaki hanya 
kerana perkara kecil walaupun muka dia hensem 
macam kat atas tu....errrr hensem ke tu???.

JIKA PAS MEMERINTAH MALAYSIA!

Jika Pas memerintah Malaysia satu masalah pasti akan dihadapi oleh rakyat!

Jika sekiranya kepimpinan Pas tidak boleh dipersoalkan tindakan mereka,maka hancurlah demokrasi bagi sesebuah negara.

Hari ini betapa banyak tindakan pemipin negara ini dipertikaikan oleh rakyat termasuklah Pas sendiri yang
sering membantah dan mempersoalkan tindakan kerajaan.

Mengapa dibolehkan pula?

Andainya atas nama ulama yang memimpin jika Pas memerintah nanti maka tindakan kepimpinan negara 
masa itu tidak boleh dipertikaikan,maka ia sama dengan konsep "Wilayatul Faqih" yang dipegang oleh Khomeini 
dan Syiah di Iran.

Maka jadilah Malaysia sebuah negara Mullah yang 
hampir sama dengan sejarah kuasa pope di Vatican 
dahulu yang telah mencetuskan sengketa dan perang 
saudara antara katholik dan protestan.


Segala impian rakyat untuk melihat negara yang telus,bertanggung jawab dan boleh dipersoalkan 
atas dasar kemaslahatan politik kenegaraan,akan 
musnah!

Rasulullah saw. dan khulafa al Rasyidin sendiri 
sering ditanya dan dipersoalkan oleh rakyat 
tindakan politik dan strategi mereka,maka 
siapalah kita semua???

Jika ini impian kenegaraan PAS,maaf,rakyat beriman 
dan berfikiran waras adalah antara yang tidak mampu mengundi mereka(PAS)!!!

p/s: Kita boleh tengok bukti depan mata,ada tak ahli-ahli Pas yang berani menegur tindakan pemimpin mereka yang nyata salah dan bangga dengan dosa-dosa???

Natalia Avseenko Berenang Bersama Ikan Beluga!!!TAK SEJUK KE MANDI BOGEL NI DIK?.
HE HE HE HE HEH!!!!!!

Natalia Avseenko плува с белуга / Natalia Avseenko swim with beluga

IKAN NI MENGADA-NGADA JUGA YE!!!SIAP 
POSSING MAUT.MENTANG-MENTANG ADA 
GADIS BOGEL SEBELAHNYA.IKAN INI MELAMPAU SUNGGUH!!!PANDAI JUGA 
AMBIL KESEMPATAN MENGINTAI.JANGAN INGAT 
LELAKI Y HIDUNG BELANG AJE YANG PANDAI 
MENGINTAI.IKAN PUN PANDAI!!!!!

Natalia Avseenko плува с белуга / Natalia Avseenko swim with beluga

IKAN INI KALAU MASUK ACARA RENANG 
BERIRAMA GERENTI MENANG SEBAB 
JURULATIHNYA GADIS BOGEL YANG 
MENAWAN.UNTUNGLAH KAU IKAN!!
HE HE HE HE HEH!!!!!!

Natalia Avseenko плува с белуга / Natalia Avseenko swim with beluga

NASIB BAIKLAH IKAN INI SOPAN SANTUN.
PANDAI HORMAT WANITA.KALAU MANUSIA 
LEBIH-LEBIH LAGI LELAKI HIDUNG BELANG 
SIAP KAU DIKEJAKAN.

Natalia Avseenko плува с белуга / Natalia Avseenko swim with beluga

TENGOK APA TU SAYANG?SIAP BERBARING 
SAMBIL TERSENYUM MEMANDANG KE ATAS.
JANGAN NAKAL YE!!!!!!.

Wednesday, 25 February 2015

KENA KE ORANG LAIN TAK BETUL BELAKA! KENA KE DIRI SENDIRI SEMUANYA BETUL TAK ADA YANG TAK BETUL!


APA KATA MACAI YANG BURUNG TIUNG???


AWAK UMUR MUDA TAK BOLEH KE LAWAN ORANG TUA UMUR 60 TAHUN LEBIH?KENAPA KAU BIARKAN PUNGGUNG KAU TU DI TUTUH OLEH ORANG TUA?LAWAN LAH BARU LAH TAK KENA SONTOT PUNGGUNG TU!

MACAI BURUNG TIUNG TAK BERANI KATA KAT SIRUL MACAM NI!


KAU POLIS,UNIT KHAS PULAK TU! KAU TAK ADA OTAK KE MAIN PAKAI IKUT AJE ARAHAN ORANG ATAS! KALAU ARAHAN TUGAS TAK PE LAH JUGA. INI ARAHAN SALAH ARAHAN BUNUH PULAK TU! GANTUNG SAMPAI MATI TAU? KENAPA KAU TAK MENGADU KEPADA KETUA POLIS KE,PEGUAM NEGARA KE,ATAU LEBIH SELAMAT LAGI MENGADU KAT YANG DIPERTUAN AGUNG TENTANG ARAHAN YANG TAK MASUK AKAL NI! KENAPA KAU BUAT MACAM TU?KENAPA KAU TAK CAKAP DALAM MASA PERBICARAAN DULU? BIAR HEBOH SATU DUNIA!

PELIK KAN KEPALA HOTAK MACAI BURUNG TIUNG NI YE???

KESIMPULANNYA ADA SESUATU YANG MENYEBABKAN MEREKA BERDUA BERTINDAK BEGITU! APA DIA? LU FIKIRLAH SENDIRI!!!

APA NI? BUAT JENAYAH JATUH HUKUM HEBOH TAK NAK MENGAKU SALAH!


MINTAK PULAK PENGAMPUNAN DI RAJA? ADA BENDA YANG TAK KENA NI???


Ahli Keluarga Terpaksa Rayu Pengampunan Diraja Atas Kesalahan Liwat AnwarKeluarga Datuk Seri Anwar Ibrahim pada 
Selasa mengemukakan petisyen pengampunan 
diraja kepada Yang di-Pertuan Agong terhadap 
sabitan kesalahan kes liwat II Ketua 
Pembangkang itu. 

Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) 
Tian Chua berkata petisyen itu telah diserah
kan kepada pihak istana di Istana Negara 
pada kira-kira pukul 3.30 petang ini.


Petisyen telah dikemukakan di bawah peraturan 
113, Peraturan Penjara 2000, katanya ketika 
dihubungi Bernama di sini hari ini.

Mengikut peraturan itu banduan jika hendak, 
boleh membuat petisyen kepada Yang di-Pertuan 
Agong, Sultan atau Raja atau Yang Dipertua 
Negeri seberapa segera selepas sabitan. 
Kemudiannya selepas tiga tahun dari tarikh 
sabitan dan selepas itu, lat dua tahun.

Sementara itu, pihak Istana Negara mengesahkan 
telah menerima petisyen itu petang ini. 

Tian Chua berkata petisyen itu dibuat atas faktor 
bahawa keluarga Anwar percaya ada penyelewengan 
dalam sistem pengadilan ketika dia (Anwar) 
disabitkan dengan kesalahan meliwat bekas 
pembantunya, Mohd Saiful Bukhari Azlan, 34. 

"Dengan ini petisyen berkenaan meminta pihak 
istana campur tangan bagi memberi pengampunan 
kepada Anwar," katanya.

Tian Chua berkata satu salinan petisyen telah 
diserahkan kepada Yang Dipertua Dewan Rakyat 
di bangunan Parlimen di sini petang ini.

Naib Presiden PKR itu menjelaskan bahawa 
petisyen itu dikemukakan atas dasar mendapatkan 
keadilan untuk Ketua Pembangkang itu dan bukan 
atas dasar kerana mahu kedudukan Anwar sebagai 
anggota parlimen Permatang Pauh dipertahankan.

"Kedudukannya sebagai anggota Parlimen bukan 
lagi isu, terpulang kepada Speaker Dewan mahu 
membatalkannya, ini soal keadilan kepadanya," 
katanya. - Bernama


KD:

KAH KAH KAH KAH!

BUAT APA NAK MINTAK AMPUN? ANWAR 
KATA DIA TIDAK BERSALAH! ORANG YANG
TIDAK BERSALAH BUAT APA NAK MINTAK 
AMPUN? GILA KE APE???

BIASANYA HANYA ORANG YANG BERSALAH 
SAJA YANG BERIA-IA NAK MINTAK AMPUN!

KALAU ANWAR NAK MINTAK AMPUN 
DENGAN RAJA DIA KENALAH UMUMKAN 
KEPADA SELURUH RAKYAT MALAYSIA 
BAHAWA DIA MEMANG BERSALAH DAN 
INGIN BERTAUBAT NASUHA.

KEMUDIAN BERSUMPAH BAHAWA DIA 
BUKAN REPUBLIKAN DAN  BERIKRAR 
AKAN MENJUNJUNG TAAT SETIA KEPADA 
RAJA DAN NEGARA!!!

LAGI SATU,AKU PUN ADA KEMUSYKILAN 
DALAM HAL PENGAMPUNAN DI RAJA NI.

APA SYARATNYA BAGI SETIAP BANDUAN 
MEMOHON PENGAMPUNAN DI RAJA?

APAKAH HANYA ORANG YANG TERKENAL 
DAN BERPENGARUH AJE YANG BOLEH 
DAPATKAN PENGAMPUNAN DI RAJA?

DAH BUAT JENAYAH DAN DIJATUHI 
HUKUMAN BOLEH PULAK DAPATKAN 
PENGAMPUNAN?

JADI KEPADA SEMUA BANDUAN YANG 
DIDAPATI BERSALAH DAN DIJATUHI 
HUKUMAN BOLEH LAH BERBARIS DAN 
MEMOHON PENGAMPUNAN DIRAJA!

TAK KAN ORANG BESAR AJE YANG 
BOLEH DI AMPUNKAN. KEADILAN 
PERLU DITEGAKKAN!!!