Wednesday, 31 October 2012

KELEBIHAN AWEK BERPAYUDARA BESAR.


KELEBIHAN AWEK BERPAYUDARA BESAR.Pengajarannya ialah terimalah diri kita seadaanya. Janji kita bahagia tak kacau hidup orang lain. 

PEREMPUAN MAKAN BATU KOTE!!!!


WEH!!!TAK ADA BENDA LAIN DAH KE DIA NI NAK MAKAN???HEEEE....GELI AKU!!!

KALAU MAKAN BATU KOTE LEMBU BIASALAH,SEDAP WEH!!!!!

INI MAKAN YANG MANUSIA PUNYA,MASYAALLAH!!!

KEPADA SEMUA LELAKI,JAGA-JAGA JANGAN SAMPAI KAU ORANG HILANG BATU KOTE!!!HATI-HATILAH.SUSAH SANGAT KALAU TAK ADA BATU KOTE NI.

HEHEHEHEHE!!!!


JILATLAH....TENTU SYOK DAN STIM!!!
 JILATLAH....TENTU SYOK DAN STIM!!! 


Ada yang kata..Kenapa kita perlu sokong PAS? Kata mereka, sebab mereka ada ulama...Tetapi kalau Ulama  selalu mewajarkan segala jenis perlakuan puak DAP, ulama jenis apa ni?? Kaki jilat DAP ke?Baca kat bawah ni..


ULAMA KAH ENGKAU KALAU:-MEMBIARKAN PENYOKONG TAKSUB MENYAMAKAN KAU DENGAN NABI TANPA ADA SEDIKIT PUN RASA BERDUKACITA???TIADA SEORANG MANUSIA PUN YANG SAMA TARAF DENGAN NABI KEKASIH ALLAH!!!
JELAS SEKALI KAU MENGHINA NABI MUHAMMAD S.A.W.

-MEMBIARKAN PENYOKONG TAKSUB KAU SEWENANG-WENANGNYA MENGANGKAT SLOVODAN MILOSEVIC DAN RODOVAN KARADZIC MALAYSIA SEBAGAI KHALIFAH UMAR ABDUL AZIZ.SEORANG KHALIFAH YANG SETARAF DENGAN KHALIFAH AL RASHIDIN.
JAUH PANGGANG DARI API,JAUH LANGIT DARI BUMI,PERBANDINGAN ANTARA MEREKA BERDUA.NIK
AZIZ PUN KALAU NAK DIBANDINGKAN DENGAN KHALIFAH UMAR ABDUL AZIZ UMPAMA JARAK ANTARA PLUTO DAN MATAHARI.

KAFIR TAK BERSUNAT MENUTUH BEER TU BOLEH DISAMAKAN DENGAN KHALIFAH AGUNG,BODOH SUNGGUHLAH PUAK KHAWARIJ PAS NI!!!

CUKUPLAH 2 BUKTI DIATAS YANG TERLALU JELAS UNTUK KITA MENILAI KUALITI ULAMA DALAM PAS!!!

BANYAK BANYAK BANYAK BANYAK DAN BANYAK LAGI LAGI BUKTI LAIN.MALAS DAN AKAN LETIH AKU KALAU AKU TULIS DI SINI.
YANG PASTI PASTI PASTI PASTI DAN PASTI PAS ADALAH PENJILATI AL D.A.P DAN ALJUBURI!!!!!!!!

PENGIKUT SYIAH PAS BAKAL MENJADI PENGEBOM BERANI MATI DI MALAYSIA SEDIKIT MASA LAGI?????
Pengaruh Syiah Dalam PAS Merebak Bagai Barah?


Sebelum kita bercerita panjang, mari kita sama-sama kita lihat hasil enjian carian Google apabila dimasukkan kata kunci "PAS Syiah" dan inilah antara foto-foto yang dipaparkan.


Demonstrasi PAS yang dipenuhi poster dan gambar ulama SyiahLagi demonstrasi PAS yang dipenuhi poster dan foto ulama SyiahPenceramah undangan Ustaz Hassan Askari yang berfahaman Syiah 
(untuk pemahaman lanjut sila tonton Ceramah Hassan Askari 'Wafat Rasul SAW')Apakah pendapat anda setelah melihat beberapa foto yang membuktikan wujudnya pengaruh Syiah yang begitu kuat dalam sebuah parti yang kononnya memperjuangkan Islam?


Bagi sesiapa yang tidak memahami pengertian Syiah, secara ringkasnya Syiah ini merupakan fahaman aqidah yang telah difatwakan bercanggah dan bertentangan dengan Syariat Islam oleh ulama muktabar Ahlil Sunnah Wal Jammah, dalam erti kata yang lebih mudah, Syiah ini tergolongan dalam kelompok sesat lagi menyesatkan. Syiah menggalakkan perlakuan taqiyah (penipuan) untuk menarik umat Islam yang lain mengikuti ajaran dan fahaman mereka. Dan menurut penganut ajaran Syiah ini, semakin bijak mereka ber-taqiyah, maka dianggap semakin berimanlah seseorang Syiah itu. Maka tidak hairanlah sebilangan pemimpin dan pengikut PAS cukup handal menipu dan memutar-belitkan kenyataan demi mengelabui mata umat Islam yang lain.


Seandainya Syiah tidak dihalang daripada terus menyuburkan lagi pengaruh fahaman ini kepada pengikut PAS yang lain, nesyaca PAS bakal menjadi parti Syiah terbesar di negara ini. Dan lebih malangnya umat Islam yang lain (bermakna ahlil Sunnah Wal Jamaah) bakal diancam bahaya kerana Syiah tidak pernah merestui kewujudan kelompok ahlil Sunnah Wal Jamaah ataupun Sunni ini di seluruh dunia. Lihat sahaja di Iraq, Iran dan Syria apabila pengikut ahlil Sunnah Wal Jamaah diseksa dan disembelih hidup-hidup kelompok pengikut Syiah.


Pengakuan Nik Abduh bahawa wujud pengaruh Syiah dalam PAS Pemimpin tertinggi seperti Timbalan Presiden PAS, Mat Sabu juga antara individu yang dikesan mendokong fahaman yang serupa.
Bukti daripada laman sesawang milik Mat Sabu yang mengakui bahawa dia mempunyai pemikiran selari dengan ulama Syiah seperti Khomeini.Malah tanpa segan silu, Mat Sabu turut mengakui mengkagumi manusia yang pernah mengkafirkan sahabat Rasullullah SAW, yakni pemimpin Revolusi Iran 1979, Ayatollah Khomeini.

Jadi apakah pandangan anda lagi? Seandainya seorang Timbalan Presiden sebuah parti dengan label Islam seperti PAS pun sanggup mengakui bahawa dia mendokong ideologi Syiah, adakah tidak cukup bukti untuk menyokong bahawa fahaman Syiah kini begitu kuat menular dalam PAS?BIARKU MEMBAWA DIRI!!!!!


CUBAAN BUNUH DIRI DI CHINA BERAKHIR TRAGIS.

Selalunya bila ada orang mahu membunuh diri pihak polis akan menghantar negotiator untuk memujuk mereka supaya tidak menDARWINkan diri mereka. Di Changhsa seorang lelaki yang hanya dikenali sebanagi Chen (41) mengugut untuk membunuh diri. Menurut laporan media China, Chen nekad membunuh diri kerana tidak puas hati dengan pampasan yang diterima akibat sebuah kemalangan. Pasal tak puas hati pampasan pun sanggup nak bunuh diri. Beliau terus ke sebuah jambatan dan mahu melompat. Orang ramai segera menelefon polis dan selama empat jam pihak polis cuba memujuk beliau untuk turun dengan selamat. Malangnya dalam kes ini tiada happy ending. Walaupun puas dipujuk Chen akhirnya melompat dan meninggal dunia walalupun diberikan bantuan kecemasan. Pihak netizen China marah dengan pihak polis kerana tidak menyediakan beg udara selama 4 jam mereka memujuk Chen. Pihak polis juga dipersalahkan kerana dikatakan tidak serius dalam cubaan memujuk lelaki ini. Me? Personally I don't think you can blame the police here.

Protip kepada anda semua. Jika mahu bunuh diri just fucking jump. Tak payah buat drama swasta selama berjam-jam dan mengakibatkan kesesakan lalulintas. Protip no 2 ialah kalau nak bunuh diri at least make the reason logical. Kalau setakat tak puas hati pampasan akibat kemalangan buat apa? Pointless! 


Oh protip terakhir, kalau nak bunuh diri sila ke Belgium. At least di Belgium organ anda boleh didermakan kepada orang yang masih hidup dan memerlukan organ yang anda tak mahu. In the end everybody win. 

Tuesday, 30 October 2012

MENGGHAIRAHKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI!!!!Kepentingan Mengulum Zakar Suami - 18 SX


Saya pernah bertanyakan seorang ustaz adakah islam membenarkan urusan menjilat kemaluan isteri dan isteri mengulum/menghisap kemaluan lelaki, jawapan yang diterima dari ustaz dan bahan bacaan adalah dia boleh dibahagikan kpd dua :


Pertama : Harus, sebab ulasan yang diberikan ialah ia merapatkan lagi hubungan suami isteri.


Kedua : Haram, sekiranya pancutan air mani suami ditelan oleh isteri.Teknik suami menjilat kemaluan isteri dan isteri mengulum/menghisap kemaluan lelaki dikenali sebagai oral seks. Sekiranya anda tidak pernah mengetahui teknik ini, anda mungkin akan menganggapnya sebagai jijik. 


Anda merasa jijik kerana merasakan kemaluan pasangan anda tidak bersih. Tetapi sebenarnya, perkara jijik tidak timbul sekiranya pasangan tahu mengamalkan kebersihan kemaluan masing-masing.


Perkara paling utama dalam oral seks, ialah kebersihan dan kepercayaan suami isteri. Janganlah sesekali menganggap kemaluan diri atau pasangan anda adalah satu objek yang jijik. 


Kemaluan anda dan pasangan adalah bersifat suci, bersih, indah dan membawa kenikmatan sebagaimana bahagian tubuh luaran anda yang lain. Sekiranya anda meyakini kemaluan pasangan anda bersih, maka pasti anda akan seronok melakukannya bersama-sama.


LANGKAH-LANGKAH MEMBIASAKAN DIRI MENGULUM ZAKAR SUAMI


1. Lakukannya demi kepuasan suami anda dengan harapan bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan mencintai diri anda.


2. Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kemaluan anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas, mengapa tidak anda melakukannya pada suami? Anda dapat membalas kasih sayangnya dengan melakukan rangsangan mulut terhadap kemaluannya.


3. Yakinlah bahawa zakar suami anda sentiasa suci & bersih. Eloklah sekiranya anda berdua sentiasa mandi bersama. Ketika mandi,cucilah zakar suami dengan menggunakan sabun dan pembasmi kuman. 


Pujuklah suami supaya mengamalkan pembersihan zakarnya pada setiap hari. Anda juga perlu lakukan perkara yang sama untuk menjaga kebersihan dan kecantikan faraj anda.


4. Sapukanlah makanan yang manis seperti madu, aiskrim atau susu pekat/krimer pada sekeliling zakarnya supaya anda merasa lebih senang mengulumnya. Ia dapat menyeronokkan suasana perhubungan.5. Biasakanlah memegang dan membelai zakar suami ketika anda berdua menonton TV atau meluangkan masa lapang bersama dan tanpa dilihat oleh orang lain.

UCAP ALHAMDULILLAH SELEPAS DI TATOO,MASYAALLAH!!!!!!!!!!!PELAKON ISLAM INDONESIA REMEHKAN HUKUM!!!!!

AHLI POLITIK YANG CUN MELECUN!!!

MEREKA INI ADALAH WANITA YANG CANTIK , SEKSI,TERKENAL DAN KERJAYA MEREKA AHLI POLITIK!!!


SUKAR UNTUK KITA PERCAYAKAN AHLI POLITIK YANG MACAM INI TETAPI INILAH HAKIKATNYA!!!!

ORLY LEVY ABEKASIS(ISRAELI POLITICIAN)
RANIA AL ABDULLAH (PERMAISURI JORDAN)
ELENA UDREA(ROMANIA)
YURI FUJIKAWA(MEMBER OF CITY COUNCIL  HACHINOHE JAPAN)

...

Celebrities With Ugly Feet.


Celebrities With Ugly Feet